Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hülye vagyok?

Szerintetek hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Ma reggel elment a párom a Börzsönybe dolgozni, és csak holnap este jön haza. Kérte hogy készítsek be neki discós ruhát (persze vigyorgott közben)

Tegnap este megborotválkozott, bezselézte a haját.

Látta rajtam hogy majd megöl az ideg, és húzta az agyam, hogy sokat fog csörögni a telefonom este :-)

Szerintetek csak szivat?

Már előre félek az éjszakától...

Bekattantam?

2009. nov. 28. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Nincs okod rosszra gondolni.Ha olyasmire készülne a párod, amit leírtál, mélyen titkolta volna.

Viszont rendkívül gusztustalan, és durva játék amit veled csinál.

Fogadd együttérzésem.F/70

2009. nov. 28. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Jáájj 70 évesen már mindent durvának gondol..:D csak egy kicsit viccel ..ennyi még szerintem belefér mivel felelősséggel tartozik éretetek

12/f

2009. nov. 28. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Én férjként voltam otthon a kisfiunkal, mikor az asszony bulizgatott és megcsalt (futószex volt). Azóta külön vagyunk. Tehát a mai világban baromira nincs felelöség vállalás és hogy ott a gyerek akkor tuti nem csal meg. Baromság, ott a lehetöség és az emberek állatok és élnek vele. Leszarják hogy otthon várja öket a párjuk vagy a gyerek. 33/f
2009. nov. 29. 07:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Komoly apa lehet a párod? Vagy az öt hónapos gyereknek más az apja?
2009. nov. 29. 07:57
 15/15 anonim ***** válasza:
12/f vagyok megint valahogy ide keveredtem..:D na mi történt?:D
2010. jún. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!