Mi idegesítené úgy fel hogy többet ne jönne vissza?
Figyelt kérdés
Anya és apa elváltak én anyánál lakom,de apánál is naggyon soxor vagyok.Apának új barátnője van(a nevét nem akarom tudatni de most hívjuk csak K-nak) és van egy féltesóm aki 8 éves.K állandóan szemétkedik,idegesítő és csak kihasználja apát .Írnátok néhány olyan dolgot ami nagyon idegesítené??, Az már tudom hogy azt nagyon nem bírja ha a dagattságáért szólnak.(ja és nem lakik itt hanem csak minden 2.héten jön )2009. nov. 28. 14:17
1/6 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de apád magánélete csak rá tartozik. Nagyon nagy szemétség belepiszkálni. Ha ő így bolgog, neki ez jó akkor miért akarsz neki rosszat?
Kicsinyes, gyerekes dolog.
2/6 anonim válasza:
Szerintem,hogy ha "K"val ti is kedvesebbek es megertobbek lennetek akkor nem "szemetkedne"! Es ez az apukad kapcsolata,ha o is ugy erzi,hogy gaz akkor majd szakit vele,de ne te akarj szakitani helyette!21/L
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem jöttök ki,akkor ne is foglalkozz vele.Ha szemétkedni próbálsz,elöbb-utóbb lebuksz,aztán mégha tényleg ő kezdte a bunkózást,akkor is te jársz rosszul.
Apukád szemét úgy tudod felnyitni,ha tényleg csak kihasználja és tényleg szemétkedik,hogy te kedves,udvarias vagy K-val szemben,ő mégis bunkó veled.Hidd el hamar észre fogja venni.
Egyébként tényleg olyan szemét?És miért baj,hogy ott az a fiú?Ő nem, lesz az apukád fia,te viszont mindig a lánya maradsz.
4/6 anonim válasza:
Nem kell szemétkedni! Ez nem rólad szól hanem az apádról!
6/6 anonim válasza:
Megmondanad a K nak h egy büdös .. kva én kiosztanám a patkány fajtájávval együtt.. meg legalább egy könyvet hozzá vágnák..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!