3éves korom óta nem láttam apámat. (lent)?!
akkor kicsit egy cipőben járunk...
én annyit tudok róla hogy a "komáromi milliomos" és hogy diszkója van...hát legyen neki..de tuti más vezetéknevet veszek fel.
Hát nekem se jobb a helyzetem,én mondjuk látom félévente,de nem is ismer,nem tudja milyen vagyok.Hál istennek soha nem kellett vele élnem,nem is próbálkozik,nem érdekli mit akarok,hol akarok tanulni,mit akarok kezdeni az életemmel,ha felhív csak a maga baját sorolja stb.
Szóval szerintem szard le,gondolom van neked barátnőd/barátod/anyukád akiket szerethetsz.A nevedet meg változtasd meg,ha úgy jobban érzed magad,én is azt fogom.
Hát nézd,attól,hogy megváltoztatod a neved nem biztos,hogy az érzéseid is megváltoznak.Ettől függetlenül,tégy úgy ahogy jónak látod.Amúgy én is így vagyok,amint említettem,én néha találkozom vele,merő illendőségből,de legszívesebben még az utcára sem mennék vele.Gondoljon mindenki amit akar,egyszerűen nem tudom szeretni,ha lehetne soha többé nem akarnék hallani felőle.Önző dög.Semmit nem tett értem soha.
Na mindegy,nem fárasztalak a saját sztorimmal,remélem sikerül a változtatósdi és tényleg jobban fogod érezni magad tőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!