Röhej az egész! Mit tehet egy férfi ilyen esetben?
Most ez, hogy miért hidegült el, akármi lehet az oka.
Azért ez, hogy bepaliztak, hogy gyereket csinálj, és ő nyerészkedjen 30.000 Ft on aminél egy gyerek ellátása jóval több... szóval nem is nyerne rajta semmit... szerintem ez egy kitalált mese amivel magadat nyugtatod mert nem akar már téged a nő.
Amúgy te ismered milyen, biztos vannak olyan nagyon elvetemültek akik ilyesmire képesek lennének, de ehhez már nagyon c*gánynak kell lenni. :D
Az a hideg fej nem ártana amit említettél, mert szerintem pánikban vagy. És beszélj az asszonnyal normálisan, csak hogy tudd, mi történt, hogy látja most a dolgokat, és hogy szerinte mi vezetett ide.
1. Apasági teszt.
2. Vhogy elintézed h a jövedelmed kevesebb legyen papírokon, h minél kevesebbet tudjanak kicsikarni tőled. Ingóságokat pedig sztem addig írasd át anyudra, h minél kevesebb vagyont állapítsanak meg nálad. Egy jó ügyvéddel kijátszható a dolog.
3. Tedd azt amit ő veled. Diktafon a zsebbe és provokáld ki hogy beismerjen mindent.
Ui.: Légy nagyon megfontolt és következetes, csak semmi hirtelen lépés.
lemondasz a gyerekről, mintha nem is lenne
nem fizetsz, csak ha bíróság kötelez
külön jövedelmet nem hozod a tudtára
30.000x12x20=12milliót buktál
A nőt valószínűleg nem érdekelte a pénz, csak hogy legyen egy gyereke!
Ha megszorul, majd akkor fog kapálózni a pénzért...
11:22
Szerintem, ugorjál még egyszer neki annak a szorzásnak!!!
Ha ilyen könnyen költözget, valószínűleg nincs stabil, jól fizető munkahelye. Szállj perbe a gyerekért, az elmondottak alapján nálad jobb helye lenne.
Aki képes tönkretenni a fia gyermekkorát azért, mert a párja többet látogatta az anyját, mint őt, az nem érdemli meg, hogy anya legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!