Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön rám ilyen érzés?

Miért jön rám ilyen érzés?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok a barátomba és tényleg nagyon harmónikus a kapcsolatunk. De ma el kellett utaznia a szüleihez pár napra. És nem sajátítom ki vagy ilyesmi, örülök, ha velük van, csak olyan érzés szokott rám jönni, h egyszerűen nem bírom ki nélküle annyira hiányzik és mikor rám jön z az érzés nagyon rossz. Főképp, ha éjjel emiatt az érzés miatt nem alszom ... vagy épp unatkozom. Nincs róla szó, h nem bízom benne, mert nagyon is bízok. de nem tudom mitől van ez a "rettegős" érzés bennem, h nélküle minden olyan rossz. Hogyan foglalhatnám le magam vagy űzhetném el ezeket az érzéseket?

L/18

2009. nov. 28. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
A szerelem egyik legbiztosabb jele, amiről írsz :) És nagyon szép dolog, hogy nem 10 percenként telefonálsz rá a párodra, hanem ezt a szabadságot , bizalmat megadtad neki.Azért hiányzik, mert sze-re -ted. Próbálj tv-ni, menj sétálj egy nagyot vagy vásárolgass, olvass...
2009. nov. 28. 08:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon sze-re-tem :) és köszi a tippeket :)
2009. nov. 28. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj nézelődni a városba, kezd minden szép lassan karácsonyivá válni, csodálatos szerintem nézni, ahogy mindenféle díszek, meg fenyők meg angyalkák díszítik a kirakatokat. Nézelődj, gyűjtsd ötleteket ajándék-terén, sétálj, akár egyedül akár barátnőkkel.
2009. nov. 28. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

én is így voltam,mikor a párom elutazott pár napra munkaügyben. Én azt csináltam,hogy húgommal elmentem inni egy kólát,beszélgetni (párommal élek már,nem a szüleimnél), barátnődet is elhivhatod valahova (sajnos én barátnőimet nem tudtam,mert nem egy helyen lakunk), filmeket néztem, hangosan hallgattam a zenét és közben kitakarítottam :)

Ha elfoglalod magad,gyorsabban telik az idő :) hipp-hopp és megint veled lesz, kitartás.

2009. nov. 28. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!