Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ebből a kiút? (folyt....

Mi lehet ebből a kiút? (folyt. Alant)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és eljutottam oda hogy teljésen bizonytalanná váltam. 7 éve édesapám nevel, anyám itt hagyott minket. Édesanyám sose foglalkozott velem, egy eszköz voltam neki hogy apám mellett maradjon ami csupán az anyagi biztonságát szolgálta. Édesapám azután a munkába menekült, ő se foglalkozott velem, ingerülté vált, és állandóan csak veszekedett velem. Én ez idő alatt rendkívül antiszociális lettem, depresszív hangulatom van folyamatosan és megrendült az emberekben a bizalmam. Ennek hatására barátaim elfordultak tőlem, rosszul kezdtem tanulni, egyedül maradtam a problémáimmal. Az önbizalmam kb. a 0-val egyenlő. Elkezdtem foglalkozni az öngyilkosság gondolatával is úgy éreztem ez kiút lehet. Olvastam róla könyveket, az interneten kerestem hasonló embereket. Gimnáziumban tanulok, vannak terveim,de belülről mindig megtorpanok mert nem tudom elhitetni magammal hogy képes vagyok rá.

Szerintetek mi lehet ebből a kiút?

Hogy tudnék túllépni ezen az egészen?

A válaszokat előre is kös

2009. nov. 28. 01:02
1 2
 11/11 anonim válasza:
Öngyilok? Mindenkinek ez lenne a leghasznosabb lépés.
2010. febr. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!