Karácsonyi ajándék - étkezési utalvány. Gáz?
Ha szerinted annyira gáz, akkor ne fogadd el.
(Legalább apukádnak is lesz miből ennie karácsonykor...)
Szerintem nagyon jó ötlet. Én örülnék neki, és szívesen is ajándékoznám. Ők is örülnének. Ha te kapod, akkor meg mit izgat? Te azon izgulj, amit adsz.
Arra gondolt, hogy örömet szerez, mert így tényleg azt vesztek, amit szeretnétek - és amit esetleg amúgy nem tennétek a kosárba. Nekem az a furcsa(_gáz!) hogy jóváhagyod a saját ajándékodat! amit kapunk, annak örülni kell. Ha kapunk valamit. Nem biztos, hogy kapunk, s még akkor is örülünk - egymásnak.
Azért kérdezte meg előre! mert jót akar, de olyat, aminek örülsz. szerintem erre csak azt mondhatod, hogy:
"nagyon jó ötlet apuka, de költse csak magára! Nem kell nekünk semmi, nekünk az az ajándék, ha eljön hozzánk!"
S ettől ő még boldogan odaadja. Szerintem ez az egyetlen lehetséges udvarias válasz.
így van, megy a kajapénzbe, s a felszabadulóból megveszed a szíved vágyát, elsősorban a gyermekre gondolva, és megmutatod neki: ez lett belőle.
Nem vagy már olyan kicsike.
na jó azért a vásárlási utalvány sztem más...
de amúgy nyugi, a férfiaknak nincs sok fantáziájuk, nem kell ezt rosszul értelmezni (amúgy tényleg személytelen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!