Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyi ajándék - étkezési...

Karácsonyi ajándék - étkezési utalvány. Gáz?

Figyelt kérdés
Édesapám ma előadta, hogy ő arra gondolt étkezési utalványt ad nekünk karácsonyra, vegyünk belőle magunknak és a gyereknek amit akarunk. Szerintem ez full gáz, totál ledöbbentem tőle, míg a férjem szerint túllihegem. Még mindig jobb szerinte utalványt kapni és olyat venni ami kell, mint kapni egy 20. kesztyűt. De én valahogy akkor is hihetetlenül személytelennek érzem, hogy a munkahelyén kapott kajautalványt szánja nekünk karácsonyra... Szerintetek kinek van igaza?
2009. nov. 27. 18:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
29%
a kamatoztathattok átvitt értelemben :D
2009. nov. 27. 21:19
 22/33 anonim ***** válasza:
Hát nekünk ezt csak úgy szokták odaadni, semmi esetre sem az a középpont. Legalább valamit kitalálhatna, hogy személyesebb legyen. Így tényleg olyan, mintha csak le akarná tudni, hogy ezzel se legyen gond.
2009. nov. 27. 22:47
 23/33 anonim ***** válasza:
56%

Ha szerinted annyira gáz, akkor ne fogadd el.

(Legalább apukádnak is lesz miből ennie karácsonykor...)

2009. nov. 27. 23:31
 24/33 anonim ***** válasza:
Szia! Tény, hogy nem túl szép, meg elegáns ajándék, de igen praktikus, egyébként lehet valami hülyeséget kapnátok. Én örülnék neki, sztem ne problémázz ezen =)
2009. nov. 28. 00:43
 25/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó ötlet. Én örülnék neki, és szívesen is ajándékoznám. Ők is örülnének. Ha te kapod, akkor meg mit izgat? Te azon izgulj, amit adsz.

Arra gondolt, hogy örömet szerez, mert így tényleg azt vesztek, amit szeretnétek - és amit esetleg amúgy nem tennétek a kosárba. Nekem az a furcsa(_gáz!) hogy jóváhagyod a saját ajándékodat! amit kapunk, annak örülni kell. Ha kapunk valamit. Nem biztos, hogy kapunk, s még akkor is örülünk - egymásnak.

2009. nov. 28. 09:29
 26/33 anonim ***** válasza:

Azért kérdezte meg előre! mert jót akar, de olyat, aminek örülsz. szerintem erre csak azt mondhatod, hogy:

"nagyon jó ötlet apuka, de költse csak magára! Nem kell nekünk semmi, nekünk az az ajándék, ha eljön hozzánk!"

S ettől ő még boldogan odaadja. Szerintem ez az egyetlen lehetséges udvarias válasz.

2009. nov. 28. 09:31
 27/33 anonim ***** válasza:

így van, megy a kajapénzbe, s a felszabadulóból megveszed a szíved vágyát, elsősorban a gyermekre gondolva, és megmutatod neki: ez lett belőle.

Nem vagy már olyan kicsike.

2009. nov. 28. 10:49
 28/33 anonim ***** válasza:
Pont ez a legszemélyesebb, mert azt veszel személy szerint, ami a legjobb lesz. Átadta akezedbe aválasztást. Az én lányom minden karácsonykor sír(csalódottságában, másmilyet szeretne-utána meg lelkifurdalása van, és bocsánatot kér öt percenként) én is veszek neki utalványt , hadd örüljön egyszer végre.
2009. nov. 28. 10:51
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Én a születésnapomra (többek között) egy 10000 ft-os vásárlási utalványt kaptam, amit a párommal fogok majd levásárolni. Van rá 2 év. Szerintem hasznos. Én örültem neki.
2009. nov. 28. 20:52
 30/33 anonim ***** válasza:

na jó azért a vásárlási utalvány sztem más...

de amúgy nyugi, a férfiaknak nincs sok fantáziájuk, nem kell ezt rosszul értelmezni (amúgy tényleg személytelen)

2009. nov. 28. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!