Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyi ajándék - étkezési...

Karácsonyi ajándék - étkezési utalvány. Gáz?

Figyelt kérdés
Édesapám ma előadta, hogy ő arra gondolt étkezési utalványt ad nekünk karácsonyra, vegyünk belőle magunknak és a gyereknek amit akarunk. Szerintem ez full gáz, totál ledöbbentem tőle, míg a férjem szerint túllihegem. Még mindig jobb szerinte utalványt kapni és olyat venni ami kell, mint kapni egy 20. kesztyűt. De én valahogy akkor is hihetetlenül személytelennek érzem, hogy a munkahelyén kapott kajautalványt szánja nekünk karácsonyra... Szerintetek kinek van igaza?
2009. nov. 27. 18:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
94%

Én örülnék neki. Ajándék lónak ne nézd a fogát.

Most arra gondolj, hogy mennyien örülnének neki! Hány éhes száj két kézzel nyúlna utána.

2009. nov. 27. 18:33
 2/33 anonim ***** válasza:
98%
En annak orulnek, ha lathatnam a csaladom egyaltalan,ugyanis a csaladom messze van..angliabol irok.Es szerintem nem gaz az ajandeknak!Majd a parodtol kapsz valami jobbat:-)21/L
2009. nov. 27. 18:34
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legelgánsabb megoldás, de nagyon praktikus! Ne agyalj rajta! Biztos csak jót akar! Az én Anyukám és Anyósom sem tudnak már nekem mit venni, így előfordul, hogy pénzt adnak. Én annak is örülök, hogy eszébe jutott.
2009. nov. 27. 18:38
 4/33 A kérdező kommentje:
Biztos velem van a baj, de igen közeli hozzátartozóknál nekem pont az a szép az ajándékozásnál, hogy gondol rám amíg kiválasztja, gondol arra, hogy a másiknak mi lehet a vágya, puhatol, kinyomoz, majd meglepetést szerez és örül, ha a másiknak sikerült örömet okozni. nem pedig a céges utalványt odaadom, azt' levan a gond...
2009. nov. 27. 18:38
 5/33 anonim ***** válasza:
72%

fujj,hát még ilyen szülőt,ilyen ajándékot,mégis hogy képzeli,nem is szeret téged,te ne is adj neki semmit,még csak annyit e mondj hogy boldog karácsonyt...

mondd,te normális vagy? más 300forintos ajándékot se tud venni,örül ha van mit enni,te meg kritizálod hogy mit kapsz...kritizáld,legközelebb nem kapsz majd semmit,meg is érdemled...

sokan örülnének sztem akár ennyinek is...

2009. nov. 27. 18:40
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy megbántott, de ne rágódj rajta! Jót akart nektek! Kicsit elrontotta, de a szándéka alapvetően jó volt!
2009. nov. 27. 18:43
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem praktikus így azt veszel amit akarsz!

Vagy a kajából amit az utalványon veszel elkészíted a szilveszteri vacsorát.

2009. nov. 27. 19:04
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is utalványt kaptam anyutól szülinapomra(nem csak kajára beválthatót),és iszonyatosan örültem neki.Nagyon jó dolgokat sikerült vennem belőle.
2009. nov. 27. 19:18
 9/33 anonim ***** válasza:
91%
ha itt lenne a csaladom en barminek nagyon orulnek :) akar egy mosoly, akar egy nagy villa lenne. csak lennenek itt :)
2009. nov. 27. 19:20
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó ajándék - lehet, hogy apukád attól tart, esetleg nem találná el a vásárláskor, minek örülnétek vagy mire van szüksége a családodnak. Így viszont megvan a lehetőség, hogy olyasmit vegyél magatoknak, aminek tényleg hasznát látod vagy örülsz neki. Nem mindenki szeret napokig üzletekben, karácsonyi vásárokon barangolni, amíg megtalálja a megfelelő ajándékot - én se tudnám erre rávenni az apukámat.
2009. nov. 27. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!