Karácsonyi ajándék - étkezési utalvány. Gáz?
Annyi választ kaptál, és az mégsem jutott senkinek sem eszébe, hogy azt mondja, hogy nagyszerű! Megvan az összeg, teljesen mindegy, hogy a te pénzedből vásárolsz élelmiszert, vagy az utalványon, hát az utalvány megy a konyhapénzhez, abból pedig megveszed, amit már régen szerettél volna, csak nem volt rá elég pénzed!
Azután pedig megöleled a szüleidet, és megköszönöd nekik a kedvességüket, mert ha vettek volna valami konkrétat, akkor most sem tudtad volna megvenni azt a bizonyos valamit!
"Mentem az utcán, szomorúan, mert nincs új cipőm, amikor szembe jött velem egy férfi, akinek lába sem volt!
Akkor jöttem rá milyen szerencsés is vagyok!"
Nem kell a demagóg válság van, meg Afrikában éheznek szöveg.
Szerintem gáz.
Nem nagyon gáz, viszont mindenesetre felettébb furcsa. Egy tök ismeretlennek én is étkezési utalványt adnék.
Másrészt nem tudom, milyen anyagi helyzetben vagytok, de lehet hogy apád belegondolt, hogy egy nagycsaládos háztartásba kell egy csomó dolog, de nem olyan menő pénzt adni, hogy "tessék gyerekek tegyétek el" inkább adott két kajajegyet amit kamatoztathattok. Tény hogy akármi jobb lenne a szeretet ünnepén, de hát apukád praktikus gondolkodású, és ez van.
Azért nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!