Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyi ajándék - étkezési...

Karácsonyi ajándék - étkezési utalvány. Gáz?

Figyelt kérdés
Édesapám ma előadta, hogy ő arra gondolt étkezési utalványt ad nekünk karácsonyra, vegyünk belőle magunknak és a gyereknek amit akarunk. Szerintem ez full gáz, totál ledöbbentem tőle, míg a férjem szerint túllihegem. Még mindig jobb szerinte utalványt kapni és olyat venni ami kell, mint kapni egy 20. kesztyűt. De én valahogy akkor is hihetetlenül személytelennek érzem, hogy a munkahelyén kapott kajautalványt szánja nekünk karácsonyra... Szerintetek kinek van igaza?
2009. nov. 27. 18:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt Neked kell tudnod, milyen apukád anyagi helyzete, mit engedhet meg magának. Nem kell ezen így puffogni, mert ha semmit sem kapnál, akkor sem háboroghatnál, mert a karácsony inkább a kisgyerekek ünnepe, szerintem.........
2009. nov. 27. 19:38
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem rossz,és inkább utalvány legyen így legalább tuti olyat veszel amire szükséged is van,és akkor örülsz neki,vagy kaphatnál valami haszontalan dolgot amihez jó képet vágnál,de később kidobnád mert feleslegesnek tartod..Akkor meg valószínű,hogy azért morognál,mert nem jó ajándékot kaptál..Én annak is örülnék,hogy kaptam ajándékot,mert mi már évek óta nem kapunk...
2009. nov. 27. 19:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Annyi választ kaptál, és az mégsem jutott senkinek sem eszébe, hogy azt mondja, hogy nagyszerű! Megvan az összeg, teljesen mindegy, hogy a te pénzedből vásárolsz élelmiszert, vagy az utalványon, hát az utalvány megy a konyhapénzhez, abból pedig megveszed, amit már régen szerettél volna, csak nem volt rá elég pénzed!

Azután pedig megöleled a szüleidet, és megköszönöd nekik a kedvességüket, mert ha vettek volna valami konkrétat, akkor most sem tudtad volna megvenni azt a bizonyos valamit!

"Mentem az utcán, szomorúan, mert nincs új cipőm, amikor szembe jött velem egy férfi, akinek lába sem volt!

Akkor jöttem rá milyen szerencsés is vagyok!"

2009. nov. 27. 19:45
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
Hát elég gáz ezen ledöbbenni. Ez egy praktikus ajándék, és lehet, hogy sokat gondolkodott rajta, hogy mit adhatna, és végül is ez biztosan jó. Én minden évben ezt kapom az anyukámtól, és én nagyon örülök neki, mert végül is mindegy, hogy mit kapsz, nem? Akkor meg?
2009. nov. 27. 19:46
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De tény, hogy jobb egy utalvány, mint egy 2. pár zokni/kesztyű, csak nekem azt tanították, hogy pont attól szép az ünnep, hogy gondolsz a másikra, hogy előtte puhatolózol az év során, hogy mire vágyik. Számomra a kajajegy a lehető legszemélytelenebb dolog, és soha nem adnék egy ismerősömnek sem, de megértem azért azt is amit írtok, hogy örüljek, hogy kapok valamit. naja. én ettől még akkor is személytelennek érzem. de örülök a sok válasznak!
2009. nov. 27. 19:55
 16/33 anonim ***** válasza:
70%
És ha semmit nem kapnál, akkor meg végképp bevágnád a durcát? Ez elég gyerekes viselkedés, már bocs.
2009. nov. 27. 19:59
 17/33 anonim ***** válasza:
93%
válság van, apukádnak szerencsére pont adtak ilyet, ezért hála égnek tud neked ajándékot adni, jószívvel. gondolj arra, hogy már az jó, hogy van kivel ünnepelni. az ajándékozás többnyire a gyerekek miatt van!!
2009. nov. 27. 20:00
 18/33 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell a demagóg válság van, meg Afrikában éheznek szöveg.

Szerintem gáz.

2009. nov. 27. 20:08
 19/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem gáz, nagyon jó ajándék! Én jobban örülnék neki, mint a szokásos tök hülyeségeknek, igénytelen sz.oknak. Persze egy frei welle tűzzománc ékszer a szívem vágya, de irreális elképzeléseknek nincs sok értelme.
2009. nov. 27. 20:32
 20/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem nagyon gáz, viszont mindenesetre felettébb furcsa. Egy tök ismeretlennek én is étkezési utalványt adnék.

Másrészt nem tudom, milyen anyagi helyzetben vagytok, de lehet hogy apád belegondolt, hogy egy nagycsaládos háztartásba kell egy csomó dolog, de nem olyan menő pénzt adni, hogy "tessék gyerekek tegyétek el" inkább adott két kajajegyet amit kamatoztathattok. Tény hogy akármi jobb lenne a szeretet ünnepén, de hát apukád praktikus gondolkodású, és ez van.

Azért nem olyan rossz.

2009. nov. 27. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!