Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem elárult a férjem....

Úgy érzem elárult a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég kiakadtam azon, hogy a páromat felhívta az exe. Ott ültem mellette, mikor beszéltek. Azért lepődtem meg, mert állítólag évek óta nem tartják a kapcsolatot, rosszban váltak el. Aztán a minap kinn voltunk barátokkal egy pub-ban, és az egyik barátunk mesélte, hogy az ő barátnője mindig kiakad másik nők miatt. Erre rávágtam a férjemnek: "látod nem csak én akadok ki", majd elmeséltem a barátnak, hogy mi is történt nálunk. Erre a barát azt válaszolta, hogy ő csak az egyik exét ismeri, de az jó nő volt. Nagyon rosszul esett, mintha pofán vágtak volna, mintha azt akarta volna ezzel mondani, hogy én sz@r vagyok. A férjem meg nem mondott erre semmit, mintha még büszke is lett volna rá, hogy dicsérik a volt csaját. Nem hisztiztem, de azóta is fáj. Valahogy úgy vártam volna, hogy vigasztaljon meg, hogy mondja el, hogy én vagyok neki a legjobb, azért van velem, vagy valami hasonló.. hogy simogassa meg a lelkem. Olyan nagy elvárás ez?

Lehet, hogy hülyének néztek, de azóta nem úgy nézek már rá. Megingott a bizalmam, a szerelmem. Úgy érzem, hogy nem állt ki mellettünk, mellettem, értem. Jól esett volna, ha legalább annyit mond a barátjának, hogy "de a feleségem 1000x jobb". Butaságnak hangzik, de nem tudok szabadulni ettől. Mit kéne tennem?

2013. dec. 27. 20:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne ostorozd magad, szerintem mindenki olyan társra vágyik (legyen az férfi vagy nő), akinek ő a mindene. Hiszen ez mindenkinek jól esik, hogy valakinek csak ő létezik. Viszont én azt gondolom, annak ellenére, hogy én is ilyen vagyok, engem nem zavar, ha a párom az exéről beszél, mert azáltal is megismerek belőle egy darabot, a múltjából. Tudom hogy szeret és tudom, hogy nem vágyódik vissza, de érdekel, hogy kivel és mivel töltötte előttem az életét.
2013. dec. 27. 21:02
 12/19 Je Veux ***** válasza:

Tehát mint írták előttem, nem a férjed beszélt az exéről, hanem a barát. ennek következtében ez az egész semmilyen megközelítésből sem érint téged.

Ja hogy a férjednek reagálni kellett volna a semmire?! Ez az álmod?

Nagyobb bajod se legyen az életben.

Ez az egész csak hiszti.. ha nincs gond, csinálsz magatoknak? Tök jó.

2013. dec. 27. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
biztos, hogy olyan a férjed, amilyet te elképzeltél magadnak? a valóságot kellene szeretned...
2013. dec. 27. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

hú, ez extrém...

Tehát a férjed barátja azt mondja a férjed exére, hogy ő jó nő. ÉS? Erre a barátodnak egyből rá kellett volna kontrázni, de az én kis feleségem jobb? Vagy mi??? Persze egyfelől értem, mit mondasz ez nyilván minden nőnek jól esne, de a pasik ezt nem úgy nézik. Nekik dicsőség, ha a nőjüket egy másik pasi elismeri, mégha csak az exüket is. Ez nem jelenti, hogy pl. te ne lennél jó nő, de ezt nem előtted fogja mondani. Vagy ha adott esetben a havernak nem is jössz be, ne adj Isten az ex jobb nő mint te... NEM MINDEGY???? Te vagy a felesége, gondolom nem azért, mert szebb nő nem mondott neki igent...

Az én párom pl. nekem mondta egyszer, hogy neki mindig szép barátnői voltak. És ő mondta nekem, hogy de én szebb vagyok, és én tudom, hogy ez csak a kötelező kör volt. Ráadásul láttam képet egyik exéről a facen és ő pl. szebb nálam. Na még nem ugrottam le a tetőről emiatt. Szóval, jobb lett volna, ha azt mondja te szebb vagy, mikor adott esetben te is tudod, meg a haver is tudja, hogy rohadtul nem? Na annak meg sok értelme van megint...

No meg ne mondd már, hogy az hogy a férjednek anno volt egy jó nője az akkora szám. Neked nem volt jó pasi exed? Nem is értem az egészet.

2013. dec. 27. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Kellene neked egy kis önbizalom. Ne másokhoz (jelen esetben a férjed egyik exéhez) hasonlítgasd magad, attól, hogy az exnő - akit te, ha jól értettem, nem is ismersz, sosem láttad - csinos, te még semmit sem fogsz változni.

Ugyanígy, ha azt mondták volna róla, hogy ritka ronda bányarém, te még semmivel nem lennél szebb... ezt csak Hófehérke mostohája hitte el a tükörnek, de ő is át lett verve :P

Ja, és ha szépnek és csinosnak, jó nőnek tartod MAGAD, folyamatos visszaigazolás nélkül is az vagy. Ha nem, tökmindegy, hányan dicsérnek, úgyis rosszul fogod magad érezni a bőrödben. Önbizalom!

2013. dec. 27. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
21%

Én megértelek, mert a leírtak alapján ezen a téren elég hasonlóak vagyunk, mégis így külső szemmel úgy látom, hogy ok nélkül van fájdalom a lelkedben, és harag a férjed iránt.

Te örültél volna, hogyha erre a férjed azt mondja, hogy te sokkal jobb csaj vagy, viszont neki meg lehet hogy valami teljesen máson járt az esze, vagy elbambult, és csak mosolygott. Amúgy is, a férfiak máshogy vannak összerakva, máshogy fognak fel dolgokat és máshogy reagálnak sok mindenre.:)

Én néha ha nyűgös vagyok, és valami apróbb vita van, akkor poénból a párom szájába adom, hogy "Na most kellett volna azt mondanod, hogy neked van a legcsodálatosabb barátnőd a világon"...és akkor ő elismétli, és mosolygunk egy jót.:)

Lényeg a lényeg, szerintem beszélgess vele erről :)

2013. dec. 27. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerezz valahonnan önbizalmat, mert ez így nem normális. A férjed egy barátja tett egy kijelentést, amiben te benne se voltál, és mivel a férjed nem jött rá, hogy magadra vetted és nem kezdett el ajnározni, úgy érzed, hogy elárult és megingott a házasságotok?

Gondolom, persze erről ő nem is tud, már rég elfelejtette, hogy a téma egyáltalán szóba került. Te meg azóta nem úgy nézel rá, egyszer csak kirobbansz, ő meg ott áll majd értetlenül, hogy mi bajod van.

Gondolkozz!!!

2013. dec. 28. 09:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Én vihogva elintéztem volna annyival, hogy lehet hogy jó nő az ex, de biztosan nem olyan csodálatosan gyönyörű, mint én. :) Ezen mindenki jót nevet, és kész. :)
2013. dec. 28. 10:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ex tényleg sokkal jobb nő kívülről. Te pedig kedves, házias vagy. A férjed nem akart hazudni, hiszen a haverjai tudják, mennyire jó nő volt a volt párja, és csak téged hozott volna kellemetlen helyzetbe, ha azt fülllenti, h te jobb vagy.
2013. dec. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!