Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a kilatasaim, ha hazamegye...

Mik a kilatasaim, ha hazamegyek? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Angliaban elunk, van egy 15 honapos kislanyom! Parommal nagyon megromlott a viszony, olyannyira, hogy mar bantalmazasig fajultak a dolgok! Szoval minel elobb haza szeretnek menni, de felek belevagni, mert nem tudom mi var rank amig munkat nem talalok! Legyszi segitsetek, annyira kilatastalan ez az egesz!
2009. nov. 27. 11:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Es ha egesz egyszeruen feljelentenem bantalmazasert es kiskoru veszelyezteteseert? Eltavolitanak innen?
2009. nov. 27. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom ott mi a menete, de távol tartási végzést is lehet kérni meg minden... és nem téged visznek el hanem őt...

DE keress egy jogsegélyszolgálatot ahol ingyenesen adnak tanácsot, illetve gyámhivatal, családvédelmi szolgálat, vagy valami hasonló vagy akármi. kérdezz meg ismerős kismamákat hova fordulhatsz...

2009. nov. 27. 12:44
 13/19 A kérdező kommentje:
A problema az hogy mindenek elott koltoznom kellene, de amint irtam, az anyagi helyzetem a beka segge alatt... :(
2009. nov. 27. 12:44
 14/19 Nikcsi ***** válasza:
80%

Menj be minel elobb egy council housing office-ba, meseld el a helyzeted, szerintem nagyon gyorsan kapnal egy council lakast, igaz hogy azt be kell rendezni, de a nagyon alacsony lenne a lakber, amire meg egyedulallokent tamogatasokat is kapsz.

Ne legyel magadba roskadva, kapd ossze magad, fogd a gyereked es jard korbe a kovetkezoket, council, jobcenter, vedonotol is kerhetsz tanacsot. Sok tamogatast kapnal, tudom, en is itt elek.

Sok sikert!

2009. nov. 27. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
merre laktok? hatha tudunk segiteni! mi is itt lakunk, van egy 8 honapos kisfiunk
2009. nov. 27. 13:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En is eltem Angliaban, csak azt tudom tanacsolni, hogy menj haza. Iszonyat draga minden, ezt ugye te is tudod. Ha van hova menned otthon, akkor ne gondolkozz. Az angol munkahely nem hiszem, hogy beleszamitana a magyar juttatasokba. Kint kapsz valamit? Child benefit vagy ilyesmi?

2009. nov. 27. 13:20
 17/19 A kérdező kommentje:
13:20as Aylesburyben elunk, London es Oxford kozott!!
2009. nov. 27. 13:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is Oxford mellett lakom(Swindon),és hidd el nekem nem adják olyan könnyen a tanácsi lakásokat itt sem..Hosszú lista van,és azért mert van egy kisbabád,és tönkre ment a kapcsolatod(még házas sem vagy) neked sem fognak mást mondani csak azt,hogy lista végére tesznek..Sokan 2-3 vagy még több gyerekkel várnak ilyen lakásokra...

Egyedül még segélyekkel is nehéz lesz boldogulnod!!!

Úgy könnyű mondani,hogy kapsz egy "csomó pénzt",ha valaki van melletted!

2009. nov. 27. 15:25
 19/19 anonim ***** válasza:
15.25-ös vagyok.Egy magyar lány akinek ikrei vannak,és külön él az angol barátjától,ő sem kapott lakást.Neki annyival jobb,hogy a pasas az ikrek után annyi pénzt ad,hogy tud egy kis házat bérelni..(nem hivatalosan adja a pénz,hisz nem voltak még ez ügyben a bíróságnál,csak önszántából adja)Szóval nem adják könnyen itt sem a szükség lakásokat..
2009. nov. 27. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!