Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik külföldre költöztetek,...

Akik külföldre költöztetek, mennyi idö alatt szoktátok meg? Igaz, mi még csak 1 hònapja lakunk itt de nagyon hiányoznak a barátaim, a rengeteg program. Itt nem ismerünk még és semmit szinte.

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 23:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

I hát nekem nem hiányzik Magyarország. Elég volt a szemét igénytelen "férfiakból" akik nem becsülték bennem a jót, elég volt a rosszindulatú nőkről, mindenből! Klassz ország lenne egy másik néppel.

Itt mondjuk lassan szoktam meg, de végül rájöttem mennyivel jobbak az itteniek, mint azok a kutyák, és sokkal boldogabb vagyok itt, van normális párom(jó, neki is kell 1-2megcsalás h tisztelet, de legalább kitart mellettem), van jó melóm, nem panaszkodhatom :)

2015. nov. 9. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!