Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor utálom az anyámat. Én...

Sokszor utálom az anyámat. Én vagyok a rossz ember?

Figyelt kérdés
Sajnos soha nem volt jó kapcsolatom az édesanyámmal, van egy nővérem, ő mindig a középpontban állt, és imádott lánya volt. Én ezzel szemben fekete bárány vagyok a családban, soha nem hallgatják meg a problémáimat, vagy megkérdezni, hogy mi van velem. Mindig jó tanuló, és jó gyermek voltam, mára jó állással, semmi olyat nem tettem soha, amiért ne kellene büszkének lennie rám. A családban egy szavam nem lehet, a nővérem és édesapám mindig beszólogat, de ha én merek rá valamit mondani, egy napos ordítást kapok, hogy milyen szar ember vagyok, hogy valakinek is rosszat mertem mondani. Soha nem állt mellettem senki, és igazat sem kaptam soha semmilyen témában. Nemsokára saját lakásba szeretnék költözni, másra sem vágyom, hogy jó messzire kerüljek innen, és soha többé ne lássam őket.Én vagyok a rossz ember?
2009. nov. 27. 08:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én erre csak annyit tudok mondani,hogy akármilyen is az anyád szeresd amig megteheted!Utána már hiába...

én is sokszor utáltam az anyámat azért amilyen volt.hasonló helyzetben voltam mint te.13 éves koromtól én vigyáztam rá és akkor sem kaptam sok köszönetet.15 éves koromban pedig meghalt.rettenetesen hiányzik(tökéletesen sikerült is elb@sznom helyrehozhatatlanul az életem és még csak 20 éves vagyok).örülj amig van neked még ha nem is úgy bánik veled mint ahogy neked a legjobb lenne.ettöl még felnevelt.

2009. nov. 27. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!