Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha nem...

Ti mit szólnátok, ha nem kaptatok volna semmit a párotoktól?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Nekem aránylag sok kutatás után sikerült olyan ajándékot vennem ami neki tetszik, de tőle még egy "boldog karácsony"-t se kaptam. Nekem n agyon rosszul esett.
2013. dec. 26. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%

Mi úgy csináltuk hogy együtt elmentünk és azt vehettem magamnak amit szerettem volna.Ruhát vettem magamnak.A kislányunknak és a rokonoknak vettünk még.

De azért a hátam mögött beszerzett nekem egy szép nyakláncot és karkötőt,nagyon örültem neki.Mondjuk nem csak karácsonykor hanem mindig kapok valami figyelmességet tőle.

Mikor dolgozik is és jön hozzánk haza akkor általában hoz nekem virágot,a lányunknak pedig egy kis csokit.Figyelmes,és ezt nagyon szeretem benne.

2013. dec. 26. 20:38
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Pár éve mesébe illő karácsonyt varázsoltam a barátomnak akivel hosszú hónapok óta voltunk együtt.23-án ajándékoztunk, pompában úszó lakás, meghitt hangulat és egy gyönyörű nagyon drga márkás ing amire dokáig gyűjtöttem mert akkor még diák voltam.Ő akkor már többszázezret vitt haza.Kibontotta, mintha csak tudomásul vette volna, amolyan ez a minimum ami jár nekem fejjel.....és elővette az én ajándékomat is amihez hozzá is fűzte gyorsan hogy ebben már a névnapom is benne van.Mint egy kölyök úgy bontottam ki........nem kellett volna.Egy Cherry Quenn volt benne.Őszintén mondom még hónapok múlva is tudtam volna spontán sírni ha erre gondolok, uh én teljesen együttérzek veled.....de okosat mondani nem tudok:(
2013. dec. 26. 20:46
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

Konkrétan karácsonyra én sem kaptam semmit. De napokkal előtte mondta, hogy most nem tud mit venni, én se adjak neki semmit. Mivel az ő ajándéka már meg volt, én odaadtam neki.

Egyáltalán nem volt rossz, nem volt hiányérzetem, mivel egyrészt tudtam, hogy nem kapok semmit, másrészt meg mostanában sokszor kaptam tőle ajándékot csak úgy. És ez többet is ér nekem, mert nem kötelességből vette, mert jajj karácsony lesz, hanem tudom, hogy szívből jött.

Majd egyszer biztosan kapok valamit, amire ráfogja, hogy karácsonyi ajándék :)

2013. dec. 26. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Én sem kaptam karácsonyra semmit sem tőle (hála az égnek), mert amire szükségem van, vagy amit szeretnék, azt úgyis megveszem/megvesszük, megállapodtunk, hogy a gyerkőcnek veszünk max. 2 ajándékot és jónapot, így is tettünk, boldogok voltunk, együtt voltunk, jöhet a hajrá ismét :) Nekem azért nem esett rosszul, mert előre lefixáltunk mindent, ha ti nem így tettetek, akkor kérdezz rá tőle, hogy miért nem ajándékozott meg. Ez a legegyszerűbb módja minden kétséged eloszlatásának.
2013. dec. 26. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
ok, hogy nem tud adni, sporoltok..isten tudja még milyen indokok vannak...de akkor egy egész nap kényeztessen téged :D reggeli az àgyban, masszàzs, puszi, puszi stb stb. de hogy még azt se mondta, hogy boldog karàcsonyt..... azt hiszem a 1§ évnek itt nàlam vége is lenne.
2013. dec. 26. 22:26
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ, hogy nálatok mi a szokás. Ha meg van beszélve, hogy nálatok szokás az ajádnékozás, ha eddig mindig vett 10 éven keresztül csak most nem akkor az rosszul esne. Ha nem mondtad meg előre, hogy milyen karácsonyt szeretnél (bár ennyi év alatt ez valószínűtlen szerintem), akkor nem neki kell kitalálni. Ugyanakkor a leírásodból nagyon úgy látszik, hogy ez a kapcsolat a hétköznapokon sem valami jó. Akkor miért várod, hogy hirtelen karácsonykor megváltozik?
2013. dec. 26. 22:27
 17/24 anonim ***** válasza:
38%

Elvarasok megolik a szerelmet.

Soha nem varok el semmit igy minden csak kellemes meglepi lehet

Nem kaptam semmit nem is vartam viszont elovett a zsebebol egy krumplipucolot csak nekem.

Imadom a bolondos ferjem

2013. dec. 26. 22:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az ajándékkal van probléma...
2013. dec. 26. 22:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ebben a történetben nem az ajándék a probléma, hanem a kapcsolat maga.

Sok mindenről kéne beszélgetnetek, nem csak az ajándékozásról.

Habár a panaszodból az jön le, hogy itt más a beszélgetés sem fog sokat segíteni, valószínű marad a lapát.

2013. dec. 27. 13:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos elgondolkodnék van-e értelme a kapcsolatnak.Nem az ajándék a fontos,de egy Boldog karácsony egy meglepi vacsi egy szál virág vagy bármi amivel kifejezi,hogy szeret nem esik olyan embernek a nehezére aki szereti a párját.
2013. dec. 27. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!