Másnál is megy a balhézás karácsonykor?
Nálunk évekig ment a karácsonyi civakodás mindenen - mármint a szüleim között. A fadíszítés, az ajándékvásárlás, a hal, a főzés, minden... Egyszer odáig is sikerült eljutni, hogy anyám összepakolt.
Egy ideje azt csinálom, hogy elveszem a lehetőséget: délelőtt elküldtem őket kettecskén bevásárolni, mire délben hazaértek a fa be volt állítva, feldíszítve. Ezen már nem tudnak összekapni - most én visszavonultam ajándékot csomagolni, apám és anyám meg főzőcskélnek. Azaz anyám főz, apám ismerősöknek kíván telefonon boldog Karácsonyt, közben pedig próbál beleenni amibe bele lehet.
De jól elvannak - holnapra meg vendéget várunk, nem családtag, szóval akkor meg azért nem fognak összekapni, mert mindketten el lesznek foglalva.
Olyan szépen ki van tervelve, hogy öröm rágondolni. Egyedül az éjféli mise a bizonytalan pont, azon még kiboríthatják a bili, mert apám menne, anyám meg nem...
Hááttt. Én hosszú évek tanulsága után megtanultam, hogy a karácsony nem a nagytakarításról szól, és nem a dínom-dánomról, Csak egyről szól.! A szeretet ünnepéről.!
A nagytakarítást már novemberben megcsináltam.
/ a rokonok a vendégek nem tisztasági vizitre érkeznek. Ha valami nem tetszik a kedves rokonoknak, látogatóknak akkor csinálják meg ŐK!/
Az ünnepi étel elő lett készítve már tegnap, a maradék már nem sok. Így kellene csinálni és akkor az ünnepre valóban békésen tudna készülődni Mindenki.
Mindenkinek áldott , boldog , békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
# 12/ Te egy cuki vagy. Élvezet volt olvasni a hozzászólásodat. Szerintem is ilyen vidám, és békés hangulatban kellene eltölteni ezt a várva várt ünnepeket.
Boldog Karácsonnyi Ünnepeket Kívánok !
# 11 Te is okosan oldod a konfliktusokat.
Csak gratulálni tudok a leleményességedhez!
Vidám boldog szép ünnepeket kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!