Tesóm egy éves kislánya sem beszélni sem pedig járni nem tud. Nem is foglalkoznak vele, beteszik a babakocsiba és tolják. Mi lesz így vele?
A Kérdező abból szűrte le, hogy nem foglalkoznak vele, hogy nem jár és nem beszél 1 évesen. És látszik rajta, hogy fogalma sincs a gyerekekről, csak szerette volna kicsit idegenekkel szidni a tesóját, de ez most sajnos nem jött be.
Ha pedig a Kérdező valaki lepontoz, más meg ugyanazt a választ fel, máris kijön az 50%-os hasznosság.
Az igaz,nem kell egy gyerekre mindent ráerőszakolni,tudja ő mit akar,erős kifejezés,de jobbat nem találtam hirtelen.Minden gyerek más és más.Engem sem erőltettek semmire,egy éves korom körül tudtam "járni" meg beszélni,pár szót,gondolom.Korán megtanultam azt mondták,de semmivel nem vagyok előrébb,mint aki később kezdte el ezeket.Kár ezen idegeskedned kérdező.
11-es voltam.
Irigykedsz kerdezo tesodra h neki van gyereke neked meg nincs? Mit gondolsz a tied szavalni fog menetlepes kozben? Nagyon el vagy tevedve.
Ilyen tesom lenne mint te nem is allnek vele szoba az biztos. Szanalom h most is az a legnagyobb gondod h nem jar nem beszel. Barmibe lefogadom h nincs gyereked de okoskodni azt tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!