Milyen lovatok van? Mivel foglalkoztok vagy a szüleitek mivel foglalkoznak, hogy lovat tudtok tartani vagy lovardába járni?
1 magyar félvér kanca 2 éves.
1 shetlandi póni csődőr 4 éves.
Iskolában járok ösztöndíjból vannak ellátva. :)
Nyáronmikor kaszálunk apukámmal oylankor csak zabra meg kukoricára költünk ami nemolyan veszettül drága. Télre gyűlik össze annyi ösztöndíj, hogy simán el tudom tartani még őket télen is és még tovább is. :)
egy friz!5 eves dijlovaglo es terepversenyre jarok vele!
anyum orvos es apam lovardatulajdonos!
Sodrott pej kanca
Földművelés, mezőgazdasággal dolgoznak a szüleim, és a ló háznál van. :)
Nekem nincs lovam, nincs is rá pénzünk. Most töltöttem be a 10-őt, és mivel 4 éves koromtól jártam lovagolni, hat évig, kb. 10-11 éves koromig lovagoltam.
De felmentem az árak. :S
Mersi vagyok,12 éves múltam.
Két lovunk van ,nekem egy lipicai kanca ,Bela ,apukámnak meg egy shagyja ,Sylvano del Bravo.A lovak bértartásban vannak egy közeli farmon.Ott nincs oktatás,mindenki saját magának lovizik,csak terepezés van.
Apukám fogorvos,nagyon nagy lóimádó,rengeteget dolgozik ,de hétvégén felül a pacijára és le nem szál amig helyre nem jön az agya.Anyukám birónő,sajnos ő nem szereti a lovakat ,fél töllűk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!