Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek az anyóssal?

Mit kezdjek az anyóssal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel jól megvagyunk, minden jól megy ami a kettőnk dolgát illeti.100 km-re lakunk egymástól de 2-3szor minden héten találkozunk. Az én családom nagyon kedveli a lányt, náluk viszont csak az apja kedvel, az anyja kevésbé, habár ezt csak a barátnőm előtt hangoztatja, előttem úgy tesz, mintha kedvelne. Mivel a kedves anyuka tudja, hogy a lánya lelkileg meglehetősen labilis, gyakran próbálja lebeszélni rólam…. Stabilnak gondolom a kapcsolatunkat, csak szeretném a helyzetet megoldani, mert nem tűröm el azt, hogy a barátnőmet bántsák, mivel ez neki rosszul esik nagyon. Nem szeretném, hogy az anyjával megromoljon a viszonya, azt szeretném elérni, hogy fogadjon el engem a meglehetősen konzervatív anyukája…hozzá kell tenni, hogy édesanyja azt vallja, h a házasság előtt nincs szex, illetve azt, h a lány nem aludhat a fiúnál illetve fordítva sem…. Az apja már szerencsére felvilágosultabb és elfogadja azt, h a lányának milyen szükségletei vannak. Kérlek titeket, hogy írjátok meg, h miként kezelnétek ezt a helyzetet és milyen lépéseket tennétek azért, hogy stabilizálódjon a helyzet!
2009. nov. 26. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lelépni onnan, ahol mindig szerették és felnevelték, és támogatták, valakivel, akivel nem biztos, hogy közös a holnap. Soha semmi nem biztos, ez igaz, de azért jobb lenne, és biztosan neki is egyszerűbb lenne, ha úgy szerethetne téged, hogy közben az édesanyja is elfogad, és szeret. Fontold meg. Nem mindig a menekülés a legjobb, vagy az, hogy ajtóstól rontunk a házba. Ha tényleg szeretitek egymást ez meg fogja erősíteni a kapcsolatot. És majd ha az anyós is látja, hogy szereted a lányát, és tiszteled őt, nem fog akadékoskodni. Sokkal nehezebb lesz a 100km-t legyőznötök, mint egy anyát

"Lelépni onnan, ahol mindig szerették és felnevelték, és támogatták"

-Ne viccelj már,közel 25 évesen aki önálló életet akar kezdeni a párjával az szted nem jó...

"közben az édesanyja is elfogad, és szeret."

-Ilyen indítás után ennek az esélye kb egy lottó 5-ös

"Nem mindig a menekülés"

-Nem menekülés,önálló felnőtt élet.

"Sokkal nehezebb lesz a 100km-t legyőznötök, mint egy anyát"

-Ezzel erősen vitatkoznék,ráadásul ha 1ütt laknak nincs km-er... :-)

2009. nov. 28. 13:27
 12/13 anonim válasza:
Jegyezd el a lányt... az még nem olyan, mint a házasság, de talán a szülók komolyan veszik a szándékod. Szerintem csak féltik a csemetéjüket a mai világban... ami mondjuk érthetó. Sok a válás, még több a csalódás. Szerintem mindenképp egy olyan tettel kell megnyerned a bizalmukat, ami feloldja ezt a görcsöt bennük. Ha látják, hogy nem játszol a lánnyal, hanem tényleg komolyak a szándékaid (mint ahogy az érzelmeid), akkor rukkolj elö egy ilyennel. Jegyben járhattok hosszú ideig is... én majd 4 év jegyesség után mentem férjhez, mert a körülmények csak így engedték. S ez egyáltalán nem csorbított a kapcsolatunk minöségén. A szülök hidd el, mindóssze egy belevaló, öntudatos, talpraesett pasit akarnak a lányuk mellett tudni. S ha apósoddal minden O.K., akár vele is konzultálhatsz öszintén, hogy ö mit szólna egy ilyen lépéshez...
2009. dec. 16. 05:17
 13/13 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólóhoz. Egy gyűrű nem a világ, úgyanúgy véget lehet vetni egy jegyességnek, mint egy kapcsolatnak, de legalább az anyós megnyugodna, hogy tényleg szereted a lányát, és hogy komolyak a szándékaid. És évek múlva is ráértek összeházasodni. Konzultálj apósoddal, ha hozzád adja a lányát, akkor szerezz be egy gyűrűt, és utánna semmi nem állhat a boldogságotok útjába. Sok sikert nektek! (:
2009. dec. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!