Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukámat, hogyan vegyem rá,...

Kata1996 kérdése:

Anyukámat, hogyan vegyem rá, hogy velünk töltse a szentestét?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek. Én vagyok a középső. 17éves vagyok a hugom 13om a nővérem pedig 19 éves. Anyuék már rég nincsenek együtt,anyunak van már lassacskán 2éve barátja. Nagyon jól megvannak,szeretik egymást stb. Nem él velünk. Apu valószínű csak átugrik délután valamikor,egy órára vagy esetleg kettő,de aztán megy a másik "családjához." Na anyu kitalálta,hogy a holnapi estét ő ott tölti a barátjánál.Szerintetek jogosan vagyok felháborodva..? Nagyon rosszul esik ez nekem. Szeretném,hogy legalább,ha az apu nem lehet velünk akkor legalább ő maradjon már itthon,de sajnos sehogy sem tudom rá venni,mert azt mondja,hogy én ne szljak bele,hogy ő mit csinál. Segítsetek! Hogyan vegyem rá?
2013. dec. 23. 17:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem miért nem lehet, hogy a barátját is meghívjátok?
2013. dec. 23. 19:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Ti kivel éltek?
2013. dec. 23. 19:49
 23/25 A kérdező kommentje:
Anyuval élünk mind a hárman. Egyébként pedig semmi pénzért nem mennénk át hozzájuk,ugyanis a nőci akivel apu van..alkoholista..olyan kosz van,hogy az nem emberi..és amugyis nagy ellenségek vagyunk.Anyu pedig nem is engedné..
2013. dec. 23. 20:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Miért nem hívjátok meg az anyukád barátját is?
2013. dec. 23. 20:39
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
brüüü hüüü anyuci nem nyall1a ki a segeteket hát szörnyű...
2016. máj. 8. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!