Kölcsön kérnek úgy, hogy fizetésképtelenek?
Figyelt kérdés
Az anyukámnak van egy új férje, semmit nem fizetnek (rezsit is csak néha-néha) tele vannak adósággal. Van egy autójuk és most anyu elő állt azzal, hogy az én nevemre hagy hozzanak már ki még egyet, mert így egymáshoz vannak kötve és nem tud menni sehova. Én már nem velük élek, és nekünk sincs autónk, de eszünk ágában sem volt hitelre venni egyet. Anyu arra hivatkozik, hogy apámnak is segítettem (aki jól át is vert, mert megkért, hogy vegyek már fel neki egy személyi hitelt amit 1 héten belül megad, ez kb 2 éve volt és azóta vissza adott ötezer forintot). Anyám vérig van sértve, hogy nem akarom adni a nevem és egyfolytában szemrehányásokat tesz, meg kér hogy gondoljam át. Mit tennétek? Tudom, hogy nem tud fizetni, és akiknek tartozik azok is rosszemmel nézik, hogy a tartozást nem adja meg viszont autót vesznek. Nagyon bánt és idegesít, teljesen kikészültem miattuk!2009. nov. 26. 11:39
11/11 A kérdező kommentje:
Ma fogok vele beszélni! Vagyis ő velem. - Felhívott, hogy jó lenne ma beszélni... gondolom megakar győzni.
2009. nov. 27. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!