Párkapcsolatban élők: az első karácsonyotok a közös lakásotokban, hogyan zajlott? Miért olyan nagy kérés, hogy kettesben töltsük? Miért kell jópofizni a pereputtyal, takarítani és a veszekedésüket hallgatni?
Nekem a karácsony a rohamtempóban végigrobotolt év végén a megérdemelt, meghitt pihenés ami a szeretetről szól. Nekem nyilvánvaló hogy akivel megosztom az életem és szeretem, az a barátnőm.
De még ha tudok is alkalmazkodni, semmi esetre nem akarom családi vitával, meg rokonok kajáltatásával tölteni az ünnepet végig. Még fiatalok vagyunk, miért nem lehet élvezni az életet még egy kicsit? Összeköltözünk és rögtön mint vmi 50 évesek...
Mire jó ez? Miért ragaszkodik valaki jobban a családjához (akik amúgy folyton csak cseszegetik) mint a párjához?
25/F
Nem lesz hossszúéletű a kapcsolatotok, ha dolgoztok fáradtak vagytok, majd veszekedtek...
De ezt csak zárójelben jegyezném meg...
10#
Szia!
Hát mi úgy jártunk, hogy tavaly együtt akartuk karácsonyozni a mi kis lakásunkban...aztán végül hazajöttünk a szülőkhöz (100 km) mivel nincs saját autónk és körülményes az utazgatás kutyával.
Idén mindenképp OTTHON A KÖZÖS LAKÁSBAN akartam a karácsonyt, megvettünk, díszeket, fenyőt, mindent...a végén tegnap csak hazajöttünk a szülőkhöz, mert nem tudtunk volna máskor jönni. Úgyhogy talán a HARMADIK közös lakásos karácsony során össze is jön a közös fa...otthonüléssel...
Végül is megyünk anyósékhoz, jó lesz ott is :) Biztosan nem olyan lesz mint ketesben, de eddig még midig győzött a családi nyomás...:(
23-N
Szia!:)
Az idei lesz az első közös karácsonyunk a házunkban! Mi kettesben töltjük, mert egymásnak vagyunk a legfontosabbak. Édesapám valamelyik nap átjön, de vele mindkettőnknek olyan jó a kapcsolata, hogy nem érezzük mellette feszélyezve magunkat.
Párom tegnap ment haza "karácsonyozni". Nem túl jó a kapcsolata a családjával, értelmetlennek látjuk a velük való jópofizást.
Nálunk a karácsony a szeretetről szól és tényleg azok körében akarjuk eltölteni ezeket a napokat akik iagzán fontosak, úgyhogy megértelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!