Mit tennétek, ha a férjetekről így karácsony előtt kiderülne, hogy 8-9 hónapja csal benneteket egy 25 évessel?
és te nem vettél észre ebből semmit?
beszéljétek meg hogy ugyan mi oka volt rá..
én biztos hogy átrágnám a dolgot, mert szerintem mindkét oldalról baj van ha már megcsalás van
majd megbeszélés után döntenék hogyan tovább
"Mit tennétek, ha..."
Elgondolkoznék azon, hogy miért keresi másnál a boldogságot??
Miért lényeges,hogy karácsony előtt és,hogy 25 éves???
Ha 27 lenne és nyár,az megbocsájthatóbb??
25 éves nővel vagy férfival??
Mert lehet ugye ebben egy dramaturgiai csavar is....
Te hány éves vagy kérdező?
Eleve a megcsalás a lényeg,nincs bocsánat...részemről!
"Miért lényeges,hogy karácsony előtt és,hogy 25 éves???
Ha 27 lenne és nyár,az megbocsájthatóbb?? "
azért lényeges, mert a karácsony mégis csak a szeretet ünnepe és nem az álszenteskedésé!
Mellesleg ha lépni akar a kérdező mivel karácsony jön, januárig várnia kell, a bírósági szünet miatt, addig meg ugye még százszor telebeszélheti a férje a fejét
Egyértelműen kifejezném, amíg meg nem érti, hogy ezt bűnnek tartom, mert nincs joga a hátam mögött olyat tenni az én beleegyezésem nélkül, ami hatással van rém is, és a magánéletünkre.
Kifaggatnám őt is, a lányt is, és megvonnék tőle dolgokat, amiket meg szokott tőlem kapni, és növelném a fizikai távolságot. Másik szobában alvás vagy másik lakásban alvás, stb.
ÓÓóó, én esküszöm azt csinálnám , hogy egy kisebb dobozkába belcsomagolok egy üzenetet : "Válunk / utállak te utolsó sz*métláda/ vagy rádbízom a te ízlésed szerint az üzenetet és hót boldogan odaadom neki, fülig érő szájjal, hogy k*rvára vegye észre magát !!!
De figyelj, ha most nem teszed meg, később is csalni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!