Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem örül szinte senki...

Miért nem örül szinte senki az új babának? Már semmi kedvem karácsonyozni.

Figyelt kérdés

Férjnél vagyok, van egy 4 éves lányunk és 15 hetes terhes vagyok. Amikor a lányommal voltam terhes, mindenki nagyon örült, boldog volt. Most viszont senki nem örül, meg vannak lepődve és olyanokat mondanak hogy "minek kell még egy ", "ilyen nagy korkülönbség?", "mi lesz a munkáddal?" meg hasonlók. Csak a negatív dolgokat látják.

Már mérgemben azt is mondtam, hogy itthon maradok és nem megyek senkihez karácsonykor.

2013. dec. 18. 17:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

NE foglalkozz velük. Ha továbbra is mondják a hülyeségeiket,szépen mond meg,hogy téged zavar akár jó szándékkal akár nem azzal mondják.

# 4/9 Tudod hiába tervez sokszor az ember, ha a természet másképp akarja a dolgokat. Több ismerősöm kis korkülönbséget akart és mégis van,hogy 7-9 évvel később jött csak a második baba. Nekünk 4 év után se jött össze.

2013. dec. 18. 17:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ugyanez volt.

Mert ők is felvágnak,hogy már nagyszülők a korukbeliek előtt,azért örültek az elsőnél,a másodiknál? (pedig nem a 20. csak a 2.) úgy érzik,mintha az ő felelősségük lenne és majd a nyakukba varrjuk őket.

Nálunk legalábbis ez volt.

2013. dec. 18. 18:02
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Maradjatok otthon, a kisbabával...

:D

Rém hülye emberek.

2013. dec. 18. 18:52
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Ne is foglalkozz velük,ne hagyd,hogy elrontsák az örömöd.Nálunk a fiunknak nem örültek,hogy úgy mondjam,persze az idő elteltével igen,pláne miután megszületett,de nehéz volt feldolgozni a szülőknek,hogy 20-21 éves gyerekeiknek babájuk lesz.Nem sokára szeretnénk majd tesót én is izgulok mit szólnak majd hozzá,de mire összejön már úgyis betöltöm a 25öt is,és már sokkal jobb helyzetben vagyunk mint annó,de azért nagyon izgulok mi lesz ah összejön és mit szólnak hozzá.
2013. dec. 18. 19:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hülyeséget,hogy ilyenkor már nem kell tesó,te 21F nincs sok eszed,sokkal jobb ha van a gyerekek között 3-4 év minden szempontból,amúgy sem testvért szül az ember hanem gyereket.
2013. dec. 18. 19:36
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű ne foglalkozz velük, nem is nekik készült a bébi hanem neked és a párodnak na meg a kislányodnak.

Nem értem miért szólnak bele, főleg ha nincsenek anyagi gondotok, vagy ha nem nagy...

senkinek semmi köze a másik életéhez...és egy jövevénynek örülni kellene

2013. dec. 18. 20:16
 17/23 anonim ***** válasza:
21%

Mennyit bízzátok rájuk a nagyot,külön éltek vagy velük,mert azért ez sok mindent befolyások?

Egyszerűen elmúlt az újdonság varázsa. Attól hogy nem túlbuzgón örülnek még örülnek neki. Szülőkre is van ilyen mondás pl az első gyerek vízét hőmérővel nézik, másodiknak könyökkel, a harmadikat meg kikapják a kádból de forró felkiáltással.

2013. dec. 18. 20:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Üdv kedves anyuka! Én egy 21éves egyetemista lány vagyok, a húgom pedig 6 éves kisiskolás....amikor megtudtam a hirt,azt hittem sirva fakadok, anyukám meg is tette,de azóta, mióta megszületett...Ő a napsugár az életünkben, aki huncutságával beragyogtatja a napokat...ma is együtt sütöttük a mézeskalácsokat :) A nagyszülők imádják, és sosem adtunk a rokonok szavára. Szóval csak 4 év? Na ne nevettessenek.. :)
2013. dec. 18. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy is, az a gyerek már megvan.... most akkor mi a tanulsága a beszólogatásoknak.

Én visszakérdeznék, hogy majd 5-6, 20 éves korában is azt mondják neki, hogy "te meg minek vagy?"

2013. dec. 18. 23:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mióta nagy korkülönbség az 5 év? Köztünk is ennyi van tesómmal.
2013. dec. 19. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!