Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni az agresszio...

Mit lehet kezdeni az agresszioval?

Figyelt kérdés
az élettàrsam amikor fàradt és nem minden ugy megy, ahogy azt elképzelte, akkor pillanatok alatt duhbe gurul s nem tudja fékezni magàt, kiabàl és egyszeruen elviselhetetlen, bànto dolgokat mond, stb.. tegnap is a kisbabànkkal elé mentunk a munkahelyre, de késobb indultam el a picivel, mint elképzeltem, és ezért az élettàrsammal dugoba keveredtunk hazafelé. Erre orditozott velem, a gyerek elott, hogy miért nem szervezem meg jobban a napomat, kulonben sem csinàlok egész nap semit, stb. (babàval otthon vagyok és a nap tulnyomo részében a baba alszik, vagy pakolok) De még ha igaza is van, hogy utdnàm ràvenni, hogy ne huzza ennyire fel magàt-szerintem-nem olyan fontos dolgokon? Annyira felingerel engem is, hogy a végén én is felemelem a hangom...mit lehet tenni?
2009. nov. 25. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
én sem szeretem Csernus stílusát viszont a Nő című könyve tényleg jó, rávilágít arra , hogy mindenki azt kapja amit bevonz és eltűr.És ebben nagyon igaza van.
2009. nov. 25. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Hát tudod ki hagyná hogy ordibáljon?? Elbeszélgetnék vele, és ha nem változtat elköszönnék tőle, mehet amerre akar. Én nem várnám meg amíg odáig jut hogy meg is ver majd a nagy dührohamban. Nem kell mindent eltűrni.
2009. nov. 25. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Csak azt lehet palitra venni aki hagyja. Aki meg 10 éve hagyja az még jó h durcáskodik,hogy neki senki ne adjon tanácsot.....:)

Kérdezőnek azt javaslom első körben üljön le a párjával és igy ahogy ezt leirtad ide mondd el neki. Nem kell fenyegetőzni,csak egyszerüen kérd meg hogy hagyja abba mert ez nem jó se neked se a gyereknek. Ne mosd a ruháit ne főzzél neki ne takaritsd ki a lakást és akkor majd feltünik neki mit is csinálsz te egész nap.. amugymeg ha szabad csak zárojelben egy szeméyles érzést leirni... az ilyen se.ggfejekből tapasztalataim szerint sosem lesz mintaférj,de még oylan sem aki emebrként bánik veled. Én sok férfitől elviseltem ezt,de már évek óta nem hagyom magam és örülök h végre (nehezen) de kimásztam abból a sz@rból amiben üldögéltem:-)

2009. nov. 25. 16:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a hibás. Ha nem te vagy a párja, teszem azt, akkor nyílván más valaki , és azzal csinálja ezt.

Az emberek egy része, és a férfiak nagyobb része, többé kevésbbé agresszív. Minél agresszívabb valaki, annál inkább igyekszik egy szelid nyuszit választani, ahhoz vonzódik, szerelmes bele, de a tudattalattija tudja, hogy azért választja, hogy tudjon rajta uralkodni.

"Alapból" agresszív a kistermetű, de erős, mozgékony férfiak nagy része. Agresszívvá tesz a magas vérnyomás, és a máj vagy az epe betegségei. Jó hatásúak ezek elleni gyógyszerek vagy gyógynövények, pl: orbáncfű, gyermekláncfű, stb. (teának elkészíteni) Agresszívvá tesznek a filmek, persze pont azokat szeretik, azokban úgymond kiélik az agresszivitásukat, valójában viszont beszívják inkább magukba.

Jobb esetben használhat a Veszekedés Elleni Pirulák, [link]

de lehet, hogy végképp megromlik a viszonyotok, és szét kell költöznötök.

József Attila: "Nem oly becses az írhám, hogy felnőtt fejjel szótlanul kibírnám, ha nem vagyok szabad."

Ez a magánéletre is érvényes. Határozd el, hogy nem félsz tőle. Lesz, ami lesz. Ha látja, milyen elszánt vagy, még az is lehet, hogy megijed (hogy tényleg otthagyod).

2009. nov. 26. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!