Egy 26 éves öregnek számít?

Ha most akarsz elkezdeni modellkedni, vagy hivatásszerűen sportolni, akkor öreg vagy.
Ha 18 éves a párod, akkor idős.
Az életet elkezdeni pont korban vagy.
Az anyádékhoz képest fiatal.
Mégis milyen választ vársz? Minden kor relatív.

Nem.
(nehogymár öreg legyek 26 évesen)
Egyébként is mihez lenne öreg egy 26 éves?
(najó,egy 16 éves fiúhoz igen)

Dehogy öreg....
egy 60 évesnek nagyon fiatalnak tűnik
egy 10 évesnek meg felnőttnek (valóban az, de amikor eléri ezt a kort az ember, azért nem feltétlenül érzi úgy felnőttnek magát, mint ahogy 10 évesen képzelte
attól is függ, kinek milyen a biológiai életkora. Valaki 10 évvel is fiatalabb lehet biológiailag, mint ami a névleges életkora. Lehet hogy 60 évesen olyan vagy mint más 50 évesen.

Nem. De természetesen ez is - mint minden - relatív.
Te hány éves vagy, Kérdező?
39/N

Kérdező, a gondolkodásuk alapján azt kell mondanom sajnos, hogy némelyik egyértelműen igen...
Én viszont nem:) (49/F)
A macska rúgja meg, amikor fel kell hívni a figyelmét a gyerekeim-korabeli embereknek, hogy "öreg, nem nekem kéne lázadnom a te begyöpösödött vaskalapos kőkonzervativizmusod ellen, hanem pont megfordítva..."
És ez nem az én privát pechem, valami országos nagy felmérés is igazolta, hogy a mai huszonévesekben kevesebb lázadó attitűd van, mint a szüleik generációjában....MOST. Na, ez a szígyen kérlek alássan...

"És ez nem az én privát pechem, valami országos nagy felmérés is igazolta, hogy a mai huszonévesekben kevesebb lázadó attitűd van, mint a szüleik generációjában....MOST"
Mert nem a szülő generáció nevelt minket ilyen kisbirkának, akinek minden mindegy? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!