Kirke kérdése:
Te is egyedül leszel szenteste és karácsonykor? Mit fogsz csinálni, mire fogsz gondolni, hogy fogod megélni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 20:47
11/19 anita763 válasza:
Én Karácsonykor éhezni fogok, az már biztos :(
13/19 anonim válasza:
Egyedül leszek mert van 1 lány akire 3 hónapja hajtok és már volt köztünk minden de még mindig nem tudja eldönteni hogy akar-e járni velem. Azt mondtam neki hogy 24e a határidő, de tartok tőle hogy nemleges választ fog adni.
14/19 anonim válasza:
Én szeretem a Karácsonyt. Nem vettem senkinek semmit, de legalább nem hétköznap. Mindenkihez elmegyek akit szeretek és megdicsérem a fájukat és sütit eszek. Király!
15/19 anonim válasza:
14-es!
Ez a válasz nagyon cuki :)
Tök jól leírja ennek az ünnepnek a lényegét, hogy mire is jó ha egyszer egy évben van karácsony is. Nagyon tetszik.
16/19 anonim válasza:
Igen,végre nem egy depressziós felhasználó.
17/19 anonim válasza:
Éhezel???? Ez komoly??? :-( De a netre és számítógépre hogyan van pénz?
18/19 kikicsoda válasza:
14/17 Ez igen! Tanulhatna tőled legalább a fél ország!
Te érzed az ünnep lényegét. Nagyszerű vagy!!
19/19 anonim válasza:
Mondjuk én csak a Karácsony két napján voltam egyedül de egyáltalán nem bántam meg, tök jól elvoltam, ugyanúgy telt mintha nem is lenne Karácsony. Pedig előtte azt hittem hogy nagyon rossz lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!