Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mezei vezetéknévhez milyen...

Mezei vezetéknévhez milyen lánynév illik?

Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 18:14
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
14%
Kunigunda
2013. dec. 17. 20:48
 32/36 anonim ***** válasza:
43%

Virág, Viola, Jázmin, Boglárka stb.

Szép virágneveket választanék.

2013. dec. 17. 20:55
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Mezei Alíz, Bambi, Betti, Boglárka, Csilla, Döniz, Eliza, Enid, Fanni, Hedvig, Jázmin, Kitti, Lili, Noémi, Szilvi, Tünde, Virág, Zsaklin...
2013. dec. 22. 17:29
 34/36 anonim ***** válasza:

Nagyon szép neveket írtál, de a Jázmin lenne,amit elsőre kizárnek,pedig tudom, hogy az egyik kedvenc nevem... :( Először is,mert a jázmib egy virág. (csúfolódás lenne)A másik ok pedig,hogy ha kimondom a Mezei vezetéknevet,akkor Én hallok egy kis "ji"-t a végén. Mármint 'Mezeji'. Ebből kifolyólag kicsit bután hangzik (Szerintem) utána a Jázmin. Mármint: "jijá" Remélem érted. :/ Viszont tény és való, nagyon szép név. :) Maximum: második keresztnévnek, ha annyira közel áll a szívedhez. :)

Loretta nagyon-nagyon jól hangzik. Mezei Loretta.:) Èdes.

Az Amanda is szép név, csak egy kicsit kemény. :/

Illetve magánhangzó után magánhangzó nem a legjobb. (Gondolom Én)

Szóval Én aztbzondolom, a Mezei Loretta a nyerő. :) :D

2013. dec. 28. 11:02
 35/36 anonim ***** válasza:

*jázmin

*azt gondolom

2013. dec. 28. 11:03
 36/36 anonim ***** válasza:
Jolán 🤦🏼‍♀️
2021. jún. 6. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!