Mezei vezetéknévhez milyen lánynév illik?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 18:14
24/36 anonim válasza:
Valami elegánsabb név, nem olyan ami a vidéki életre utal.
A Mezei családnévről egy -már bocsi-parasztasszony jut eszembe szénával a kezében.
Mezei Aranka, Ibolya, Ilonka, Mezei Tímea, Mezei Jolán pl. NEM jó név.
Mezei Lilla, Mezei Léna, Mezei Lea, Mezei Laura olyan jellegű és hangzású nevek, mintha egy mezőn a virágokon élő tündér érkezne hozzátok, egy finom külsejű kislány, nem pedig egy kérgeskezű öregasszony.
25/36 anonim válasza:
Csak ne Virág... Nekem volt egy Búza Virág nevű osztálytársam és halálra cikizték a fiúk.
26/36 anonim válasza:
Lilla nekem is tetszik, vagy Noémi... Dorina, Szabina, Veronika.
Az általad írtak közül még a Loretta amit el tudok képzelni.
A Jázmin furcsán hangzik a vezetéknévvel, mivel olyan a jelentése.
Az Amanda meg nekem kicsit még külföldies, és a Mezei (ami egy elég egyszerű, magyar vezetéknév) mellett nincs túl egységes, kellemes hangzása.
29/36 Jégtánc válasza:
Szilvia,Krisztina,Zsuzsanna,Anna
30/36 anonim válasza:
na ha egyiksem jo akkor legyen mezei aranka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!