Balogh vezetéknévhez melyik lánynév illik?
Figyelt kérdés
Jázmin, Hanni, Mirella, Loretta, Loréna2013. okt. 1. 13:34
1/6 anonim válasza:
Elmondtam őket hangosan :)
Szerintem a Jázminnal hangzik a legjobban. Illetve nem tudom, hogy a Hanni egy elírás és Hanna akart lenni, vagy tényleg Hanni, mert még nem hallottam így. Ha esetleg mégis Hanna, akkor azzal is jó, csak az mostanában nagyon gyakori név.
3/6 anonim válasza:
Mónika. Az egyik nagyon kedves ismősömet úgy hívják. Nagyon egyedi név, és mostanában nagyon kevés van belőle az újszülöttosztályokon. Esetleg adhatsz mellé egy másik keresztnevet is.
4/6 anonim válasza:
Jázmin illik hozzá legjobban, de egyik sem rossz. A Mirella nagyon szép név.
6/6 anonim válasza:
Leginkább a Jázmin, mondjuk én Patrícia, Dorka, Eszter illetve Anna nevet adnék a Balogh név mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!