Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen esetben...

Szerintetek ilyen esetben adjam ezt a nevet a fiamnak?

Figyelt kérdés

MAr kislány koromban eldöntöttem, ha egyszer fiam lesz akkor az István nevet fogom neki adni.

Most terhes vagyok és a páromnak már van egy István nevű fia igaz az anyja nevét viseli. Mit tegyek? Imádom ezt a nevet!

2013. dec. 16. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudod már hogy biztosan fiú lesz? Mert amíg nem tudod a nemét, addig felesleges ezen pörgetni magad...
2013. dec. 16. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
33%

Miért ne lehetne István a gyerek?A volt feleség vezetékneve más.Szóval ha a meglévő kicsi Nagy István(mert a volt feleség Nagy Andi) akkor a születendő gyerek neve más lesz.Mert az apa Kiss Valaki.Az új családtag pedig Kiss István lesz.

Az apa neve is István amúgy vagy valami más?Az apa mit szól ehhez?

Nincs igazam?

2013. dec. 16. 16:44
 13/13 anonim ***** válasza:

2013-12-16 16:25

Jót nevettem a válaszodon :-) Na nem gúnyból.

2 Zoli nevű ismerősömnek is Olivérnek hívják a fiát. És nekik mindig mondják, hogy Olivér Zoli-vér :-D

Kérdező:

Szerintem is add második névnek, ha ragaszkodsz hozzá (amit megértek. Nekem is tervben volt gyerekkorom óta egy név, terhességem alatt is elhatároztam... csak épp lányom lett. De ha 1x lesz 1 fiam, akkor mindenképp úgy fogják hívni.)

Szvsz a Dávid a 2. legjobban tetsző. És szerintem a Dávid István jól hangzik :-)

2014. jan. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!