Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy segíthetnék ebben az...

Hogy segíthetnék ebben az esetben a fiamnak? (fogzás)

Figyelt kérdés

1 éves múlt a fiam,11 foga kint van már,a tizenkettedikkel nagy bajban van szegényke.Ez egy jobb alsó örlő ami már egy hónapja duzzad egyre hatalmasabbra(az utóbbi 3 napban nagyon nagy lett),már borsószemnyi a mérete a közepén fehér kis pöttyel.De egyébként ez a duzzanat se nem lila,sem nem fehér hanem teljesen normális színe van,mint az ínynek.Mit tegyek,hogy segítsek neki hogy hamarabb áttörjön neki,ne fájjon annyira,mert már napok óta nem hajlandó szilárdabbat enni.Emellett 3 napja mióta hatalmasra duzzadt az ínye,hasmenése van..nem 5-10 percenként,hanem eddig napi 1-2x volt széklete normál,krémes ez most is annyi napi 1-2 alkalom,de hasmenés.

Kap Nurofent akkor ha nagyon fáj neki,de azt nem adhatom rendszeresen,mindenféle gélt kipróbáltam,de az semmire nem volt jó,sajnos.Homeo bogyó kilőve,szintén nem hatott,ugyanolyan nyűgös az sem volt jó,pedig jópár hónapig kapta.

Kérdésem az volna,hogy segíthetnék neki?

2012. márc. 27. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igazából nem sokmindent tudsz tenni.Mi éppen a 17.-18.nagyőrlőkkel küzdünk.Állítólag a sok kalcium segíti a gyorsabb áttörést.Tehát,tej,joghurt.Ennyi.masszírozd neki,ha nagyon fáj és ha hagyja.Az őrlők sajna elég lassan bújnak ki,mert nagyon szélesek,kövérek.de ha ilyen duzzadt,most már tuti,hamar áttöri neki,úgyhogy kitartás!!
2012. márc. 27. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy próbáltad már a dentinoxot és a dologélt, amik ugye helyileg hatnak kis időre, de ajánlok még valamit. Próbáld meg a szegfűszeg illóolajat. Tényleg hatásos. Egy másodpercig csíp, utána nagyon jól elérzésteleníti az ínyt.

Nekem a bölcsesség fogam nő, és saját magamon próbáltam mindet. 10 hós kisfiam első fogánál is ezt használom. Nekünk bejött.

2012. márc. 27. 22:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezt a szegfűszeg illóolajat hol lehet kapni,hol keressem?
2012. márc. 28. 12:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Én piacon szoktam venni kb 300 ft-ért, de lehet bármelyik bio boltban, nagyobb áruházakban. Auchanban is szokott lenni. Csak a piacon a legolcsóbb. Ahol vannak párologtatók, füstölők, vagy szauna kellékek, ilyen boltban is biztosan vannak.
2012. márc. 28. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!