Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nevelésre "kihozott" gyereke...

Sexylady kérdése:

A nevelésre "kihozott" gyereket vissza lehet csak úgy adni?

Figyelt kérdés
A szomszédomban van egy 4 éves picúr, akit körülbelül fél éves korában hoztak haza, nem fogadták örökbe, mert az anyja nem mondott le róla. Egy évvel ezután született a párnak még egy gyereke, de alapból úgy tudták, hogy nekik már nem lehet, ezért is döntöttek a nevelőszülőség mellett. Csakhogy így más sok nekik a három gyerek (van egy 13 éves fiuk is) Nagyon stresszesek, és attól félek hogy vissza akarják adni a picit. Anyám is sokszor mondta már nekem, hogy panaszkodtak neki, és kíváncsi hogy meddig marad még itt. Ha ne adj isten mégis visszaadnák, akkor a gyereknek ez szörnyű lenne nem? Fel tudná dolgozni?
2009. nov. 24. 20:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egyébként eddig elég rendesek voltak vele, amit tudnak megadnak naki, de azért kicsit látszik hogy a saját kicsit szeretik a legjobban, és a legidősebb, 13 évest pedig teljesen hanyagolják. Ha esetleg visszaadnák, abba tudom hogy én is belerokkannék. Imádom ezt a kicsit. Értelmes, és szófogadó. Ha esetleg magamhoz venném, úgy hogy fokozatosan szakítom el, megoldható lenne? Nagyon szeret engem, én szoktam rá vigyázni alkalmanként. Akkor talán nem sínylené meg annyira.
2009. nov. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!