1 hetes babával rokonokat fogadni, vendegelni, normalisak ezek?
Kedden szülök (progis csaszar a szivem miatt),ha minden oke,akkor hevegen johetunk is haza.
Mindkettonk szulei 250km-re élnek.
Tegnap kitalaltak kozosen,hogy ha mi nem tudunk menni karacsonyozni,akkor jonnek ok,es majd itt lesznek egesz karacsonykor,de jonnenek mar elotte hetvegen,legyen ido sutni fozni.
Ezek nem normalisak,72m2-en lakunk, es ok 9-en jonnenek(anyamek+2teso,anyosek+1 teso,2ngyszulo).Es vasaroljunk is mar be,ok vendegsegbe jonnek,majd valaki mindg pesztralja a picit,en tudjak csinalni mindent,ok segitenek.
Most en vagyok a szemet,mert megmondtam,hogy eszem agaban sincs fogadni oket friss sebbel es 1 hetes babaval,majd unnepek utan johetnek,de nem 10-en egyszerre,es ne is egy hetre.
Mielott barki kerdezne,anyosekkal parom kozolte.
En vagyok a fogonosz,elrontom az unnepuket allitolag...
Velemeny?
Koszonom a valaszokat.
Progis csaszar,39 hetes vagyok,nem szulhetek termeszetes uton, kedd reggel 8kor lesz a mutet.
3 szobas lakas,igazabol 2 embert tudok a nappaliban altatni,igy en se ertettem,hisz eddig se aludt nalunk 2 embernel tobb.
Ennyi embert kesobb sem tervezek egyszerre vendegul latni,mi nem nagy csaladi hazbn elunk mint mindkettonk szulei,hogy 15-20 ember is elfer kenyelmesen.
Megmondtuk mindenkinek,aki nem beteg,az johet 1-2 orara,de nincs vendegseg,dinomdanom,ferjem januar kozepeig szabin van,addig a legtobb idot harmasban fogjuk tolteni,nem erdekel kinek tetszik,kinek nem.
Reszemrol nem veszem fel telefonomat,a vernymasom nem mehet fel mutet elottre.
Igazad van igazatok van.
És amúgy meg az első igazi családi karácsonyotok, babástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!