Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyukák, hogy...

Egyedülálló anyukák, hogy bírjátok lelkileg?

Figyelt kérdés
Párommal nagyon megromlott a kapcsolatunk, a kisfiunk nemrég múlt 1 éves. Úgy érzem hamarosan lelép, vagy én tőle. Bár utóbbi nem valószínű mert egyszerűen gyenge vagyok lelkileg ahhoz hogy én lépjek. Ráadásul jönnek az ünnepek is. Nem akarok egy boldogtalan keserves kapcsolatban élni de egyszerűen nem bírok kilépni belőle. Emiatt már rossz anyának is érzem magam, hogy nem úgy vagyok vele hogy csak a kisfiam az életem. Pedig tudom arra kéne gondolnom hogy ő mindig ott lesz nekem, de úgy érzem nem elég az ő szeretete.
2013. dec. 14. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5: "(Nehogy azt gondold majd egy másik férfi sokkal többet fog foglalkozni más gyerekével)"

Ez nem minden esetben igaz, nálunk sem és még pár családban is a pótapuka még jobb is mint az igazi. Azért elkeserítő, hogy amikor jön haza a gyerek boldogan valami miatt és mondja, hogy megmutatom X-nek, nem pedig azt, hogy megmutatom apának... Pedig X sem él még velünk, de meghallgatja a gyereket, kérdez, figyel rá, nem úgy mint apuci, aki meg két perc után unja a saját gyerekét.

2013. dec. 15. 00:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen amit az utolsó válaszadó írt az teljes mértékben igaz. Fogalmam sincs mi lesz még a jövőben de olyan rossz lenne ha nem apának szólítaná az "új apukáját" hanem X-nek... mikor megérdemelné hogy az apja legyen. De az "apaszerep" már foglalt még akkor is ha olyan ember kapta aki nem érdemli meg :( Én úgy érzem nálunk a felelősség elől menekül, de egyszerűen nem bírom elengedni....sokat gondolkozom ezen és lehet hogy megerősítené a kapcsolatunkat ha kicsit külön lennénk de én ezt nem akarom, mert részben úgy érzem csak megkönnyebbülne hogy senki nem "baszogatja" hogy segítsen otthon, csak hazaesne lehányná a cuccait, meg stb és élné a laza életét :(
2013. dec. 15. 00:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Én már 15 éve próbálom elhagyni a férjem.Ő sosincs itthon,külföldön dolgozik.Mindig egyedül voltam,vagyis voltak a gyerekek legalább,de mindent egyedül csináltam.Ha haza jön nagy ritkán,abba sincs sok köszönet.Ne halogasd,hogy ott hagyod,mert később még rosszabb lesz.Ha Főleg,ha már beszélni se lehet vele.
2013. dec. 15. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:

"Pedig tudom arra kéne gondolnom hogy ő mindig ott lesz nekem, "

EZ AZ, amiben NAGYON tévedsz, a gyereked max. 15-20 éves koráig lesz veled, utána a barátok, párkapcsolat lesz neki is a fontosabb és nem VELED akar maradni, hanem önálló életet élni.

2013. dec. 15. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ilyen csalàdban nőttem fel! Anyu azért tartott ki hosszu évekig ,hogy

,, csalàdban" , anyagi biztonsàgban nőjek fel! Apu nem törödött velünk csak a haverok érdekelték! Hagyd ott had jöjjön rà mit veszitett! Én felnőt koromban tudtam meg először milyen egy igazi csalàd! Ne akard ezt a gyerekednek inkàbb elvàlni és felejteni mint hazugsàgban élni! Van olyan férfi aki megbecsülne csak nyitott szemmel kell jàrni!

30/F

2014. márc. 17. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!