Egyedülálló anyukák, hogy bírjátok lelkileg?
5: "(Nehogy azt gondold majd egy másik férfi sokkal többet fog foglalkozni más gyerekével)"
Ez nem minden esetben igaz, nálunk sem és még pár családban is a pótapuka még jobb is mint az igazi. Azért elkeserítő, hogy amikor jön haza a gyerek boldogan valami miatt és mondja, hogy megmutatom X-nek, nem pedig azt, hogy megmutatom apának... Pedig X sem él még velünk, de meghallgatja a gyereket, kérdez, figyel rá, nem úgy mint apuci, aki meg két perc után unja a saját gyerekét.
"Pedig tudom arra kéne gondolnom hogy ő mindig ott lesz nekem, "
EZ AZ, amiben NAGYON tévedsz, a gyereked max. 15-20 éves koráig lesz veled, utána a barátok, párkapcsolat lesz neki is a fontosabb és nem VELED akar maradni, hanem önálló életet élni.
Én ilyen csalàdban nőttem fel! Anyu azért tartott ki hosszu évekig ,hogy
,, csalàdban" , anyagi biztonsàgban nőjek fel! Apu nem törödött velünk csak a haverok érdekelték! Hagyd ott had jöjjön rà mit veszitett! Én felnőt koromban tudtam meg először milyen egy igazi csalàd! Ne akard ezt a gyerekednek inkàbb elvàlni és felejteni mint hazugsàgban élni! Van olyan férfi aki megbecsülne csak nyitott szemmel kell jàrni!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!