Mit lehetne venni egy 46éves férfinek karácsonyra?
Apukámról van szó.Amit szeret:zene,bor,pálinka.Viszont CD-t,DVD-t nem tudok neki venni,mert amiket szeret mind megvan neki,mert most rátalált egy tök jó letöltő oldalra és állandóan tölt le valamit.A bor,pálinka meg már milyen lenne,no meg nem is adják ki nekem.
Egyébként van a közelben hobbink ahol nyáron,tavasszal imád lenni,zöldséget gyümölcsöt termeszteni.
Mégis mit lehetne neki adni?Árban olyan 5000Ft körül max.(tesómmal közösen veszünk ajándékot)
14,5/L
Könyvre én is gondoltam már...de anyum is vett már neki több könyvet,abból egyet olvasott(Hogyan halt meg József Atilla? c.könyvet),amúgy nem szokott olvasni:)
Viszont az jutott eszembe,hogy ahonnan apum veszi a bort,ismerősétől oda ha elmennénk nővéremmel és vennénk valami különlegesebb bort tőlük és mellé egy fényképalbumot a családról.Pár kép az ő gyerekkorából,pár kép anyum gyerekkorából és a mienkből és a nagyszülőkről.Az úgy jó lenne ugye?
Na majd ezt megbeszélem a nővéremmel:)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!