Dilemmáztatok már azon, hogy a párotok-e a megfelelő apajelölt?
A többi hozzászólót kérem, ne szóljon be nekem, de én házasság nélkül nem merném bevállalni. Tudom, hogy sok párkapcsolat működik úgymond a „hivatalos papír” nélkül, de én úgy látom, az első és legfontosabb lépés, amit egy érett férfi megtesz, ha valóban komolyan gondol valamit, az a lánykérés, és utána hozza szóba a gyerektémát. Én úgy érezném magam, mintha nem is kellenék neki, ha már nem vetette fel, hogy házasodjunk össze.
És főleg azért mondom ezt, mert már két éve voltunk házasok, mikor annyira csúnyán összevesztünk, ami hónapokon keresztül tartott, hogy később a kedves elismerte, hogy ha nem lettünk volna házasok, már rég lelépett volna. Szerencsére nem tette, kibékültünk és azóta is imádjuk egymást.
Csak még annyit, hogy mint leendő apa, biztosan megállja a helyét, sőt, még azt is meg merem kockáztatni, hogy néha több türelme lesz a babához, mint nekem. Csak azt kötötte ki előre, hogy hagyjam, hogy megfigyelje, megtanulja, hogyan kell megfogni, mit hogyan kell vele csinálni, mielőtt teljesen beleveti magát az apaság gyönyöreibe.
30 hetes kismami
Nem dilemmáztam rajta!!!
Mi 9 éve vagyunk együtt,5 éve házasok...pár éve van saját fészkünk is!!!:)
16 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!