Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dilemmáztatok már azon, hogy...

Dilemmáztatok már azon, hogy a párotok-e a megfelelő apajelölt?

Figyelt kérdés
Remélem nem hangzik hülyén a kérdés. Nagyon szeretem a párom, és már szeretnénk gyereket. Ő már mindenáron, én viszont titkon elbizonytalanodok. Állandóan a jövőképet látom és sokszor negativ színben és olyan gondolataim támadnak, hogy mi lesz ha szétmegyünk, mi lesz ha a barátomra nem számíthatok, stb. Igazából félelmeim vannak, de szívem szerint szeretném, csak aggódom. Szeretnék fiatalon szülni viszont. Én 22 ő 32. Ti minden kétség nélkül áltatok neki a baba projektnek?
2009. nov. 24. 11:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ezen nem dillemázni kell, hanem átgondolni h van-e annyira mély a kapcsolat, h belelehet kezdeni. Biztosítani lehet-e az anyagiakat hozzá. Ezen áll vagy bukik az egész. Ha mind 2 feltétel pozítív irányban van akkor hajrá (:
2009. nov. 24. 11:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Igazából a párom nagyon nyaggat már vele, és ő adná az anyagi támaszt. A legfőbb problémám talán az, hogy én még egyedül nem tudnék megadni neki mindent.
2009. nov. 24. 11:38
 3/14 anonim ***** válasza:
asszem tudom mire gondolsz.de sztem itt nem a párodon van a hangsúly hanem rajtad.sztem te attól rémültél meg h ha egyedül maradsz vagy igy vagy ugy nem tod felnevelni a babát.ugy érzed még h nem alapoztad meg a jövödet.nem tudnál megállni egyedül a lábadon.jól érzem??ismerös a helyzet.nekem van két szakmám az egyiket akkor fejeztem be mikor épp terhes lettem saját vállakozást akartam indítani de mivel 1 terhes lettem 2 nem álltunk ugy anyagilag h belefogjak igy hagytam ugy voltam vele majd már mikor a pici nagyobb lesz.és ott vok 27 hetes terhesen jelenleg semmi jövedelmem mert az elözö szakmámban nem akartam elhelyezkedni(egészségügy)ebben meg nem tudtam teljes kétségbeesés van rajtam mi van haaa..de ezeket a gondolatokat el kell felejteni.tudod h a párod szeret és a babát is nagyon szeretné ő mindent meg fog adni hidd el.beszéljétek meg h te mitől félsz és tuti h elfogja kergetni ezeket a rossz gondolatokat a fejedből.a férfiak a családért sztem mindent megtesznek.
2009. nov. 24. 12:10
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm. hát igen, nehéz ebben a világban és gyerekkel gondolom még nehezebb.. ő azt mondta, ha szülök mindenem meglesz, onnantól nem kell aggódnom. de mégis bizalmatlan vagyok. tudom, hogy hiába várok, olyan úgyse lesz, hogy "tökéletes alkalom". várom a további válaszokat, ki hogyan vágott bele és ha nem miért nem!
2009. nov. 24. 12:16
 5/14 anonim válasza:

-ha ő 32 érthető, hogy már babát akar:) és érthető, hogy 22 évesen te még bizonytalan van. Korkülönbséggel ez adott

-titkon elbizonytalanodtál? szerintem ne legyen titok, beszéljétek eg. Másképp hosszú távon sem működik

-miért félsz, hogy szétmennétek? rossz példák, előző kapcsolatok? Valami a barátod viselkedésében?

Ha minden klappol, baleset akkor is történhet. Nincs 100 százalékos tuti most már életünk végéig...

Én 30éves elmúltam, amikor megismertem a férjem. Már mindketten tudtuk, mit akarunk és mit nem. Tudtuk, hogy összeházasodunk, gyerekeket akarunk. Egy szemernyi kétség nem volt bennünk. Tökéletesen megbízom benne. Ő pedig bennem.

2009. nov. 24. 12:37
 6/14 anonim válasza:

U.ez a félelem volt bennem is. Szerencsés vagyok, lesz biztos állásom a szülés után, van saját lakásom és támogató családom. Ha ezek nincsenek meg, biztos félelmekkel vágtam volna bele.

A párom is állítja, mindenünk meglesz és ez így is van, de én megtanultam egy nagy dolgot az életben, csakis magamra számíthatok és számítok! Ha ez nem így van, annak nagyon örülök és ez a cél, de úgy állítottam be magam, ha minden kötél szakad, az se gáz. De a kötél nem fog elszakadni, én viszont szeretek gondolni mindenre. Sose lehet tudni, mit hoz a holnap és mi lesz 10 év múlva. Sosem volt még 10 éves kapcsolatom. Lehet én változom meg, lehet ő, lehet egyikünk sem. Ez nem para, csupán megfontoltság és szeretek mindennel számolni.

Szerencsére jól megvagyunk, maradjon ez így és kívánom ezt Nektek is!

Az én tanácsom: azért próbálj meg nem 1 lábon állni mert tud veszélyes lenni. Nem vagyok pesszimista, de aki bukott már jó nagyot, az utána jobban körbenéz.

Vállald a babát, ha Te igazán szeretnéd!

2009. nov. 24. 12:37
 7/14 anonim válasza:
Én 20 évesen teherbe estem a barátom akkor 25 volt 6 hónapos terhes voltam amikor közölte velem hogy ő még nem akar apa lenni és elhagy hát össze voltam törve könyörögtem neki ne menjen el de elment aztán amikor megszületett a kislányom rájöttem ő tényleg nem lett volna jó apa így beletörődtem ennek már 2 éve azóta boldog vagyok a lányommal de mindig hiányozni fog hogy apa nélkül nő fel a lányom.
2009. nov. 24. 12:44
 8/14 A kérdező kommentje:
őszintén sajnálom! és 20 évesen hogy tudtad eltartani magatokat? azóta nincs új párod? igazából én is azért aggódom mert előre gondolkodom, akár 20 évre is.. nekem is van támogató családom, lakásom ugyan nincs saját, de autóm és egyéb értékek megvannak.
2009. nov. 24. 12:55
 9/14 anonim válasza:
Ha úgy érzed h ő jó lenne csak a jövőtől félsz, akkor miért nem házasodtok össze? az azért mégis valamiféle biztosíték h komolyan gondol téged és a kapcsolatot. én is mikor teherbe estem, meg is mondtam a páromnak, h akkor most szeretnék esküvőt is. és lett is. pedig mi nem is terveztük a babát, de jobbkor nem is jöhetett volna. ő 35 én 24 éves vagyok.
2009. nov. 24. 13:50
 10/14 A kérdező kommentje:
egyszer már el akart venni. már a jeggyűrűk is megvoltak, az időpont, ruha, stb. csak előtte 1 héttel összevesztünk. ez még nagyon az elején volt, talán azért mert nem igazán fogadták el a kapcsolatunkat a korkülönbség miatt. azóta nem merem felhozni. 2 éve vagyunk együtt. ő mondott olyat h később majd az ő nevét kell viselnem, de konkrétumot ő sem mond ki..
2009. nov. 24. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!