Dilemmáztatok már azon, hogy a párotok-e a megfelelő apajelölt?
-ha ő 32 érthető, hogy már babát akar:) és érthető, hogy 22 évesen te még bizonytalan van. Korkülönbséggel ez adott
-titkon elbizonytalanodtál? szerintem ne legyen titok, beszéljétek eg. Másképp hosszú távon sem működik
-miért félsz, hogy szétmennétek? rossz példák, előző kapcsolatok? Valami a barátod viselkedésében?
Ha minden klappol, baleset akkor is történhet. Nincs 100 százalékos tuti most már életünk végéig...
Én 30éves elmúltam, amikor megismertem a férjem. Már mindketten tudtuk, mit akarunk és mit nem. Tudtuk, hogy összeházasodunk, gyerekeket akarunk. Egy szemernyi kétség nem volt bennünk. Tökéletesen megbízom benne. Ő pedig bennem.
U.ez a félelem volt bennem is. Szerencsés vagyok, lesz biztos állásom a szülés után, van saját lakásom és támogató családom. Ha ezek nincsenek meg, biztos félelmekkel vágtam volna bele.
A párom is állítja, mindenünk meglesz és ez így is van, de én megtanultam egy nagy dolgot az életben, csakis magamra számíthatok és számítok! Ha ez nem így van, annak nagyon örülök és ez a cél, de úgy állítottam be magam, ha minden kötél szakad, az se gáz. De a kötél nem fog elszakadni, én viszont szeretek gondolni mindenre. Sose lehet tudni, mit hoz a holnap és mi lesz 10 év múlva. Sosem volt még 10 éves kapcsolatom. Lehet én változom meg, lehet ő, lehet egyikünk sem. Ez nem para, csupán megfontoltság és szeretek mindennel számolni.
Szerencsére jól megvagyunk, maradjon ez így és kívánom ezt Nektek is!
Az én tanácsom: azért próbálj meg nem 1 lábon állni mert tud veszélyes lenni. Nem vagyok pesszimista, de aki bukott már jó nagyot, az utána jobban körbenéz.
Vállald a babát, ha Te igazán szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!