Mit tehetnék még? A párom másfél hónapja munkanélküli lett és nem is erőlteti túlzottan a munkakeresést. Hogyan lehet valaki ilyen nemtörődöm? Legalább a gyermekeinkre gondolhatna!
Most elmehetne alkalmi munkára, tényleg elég sok van. Én is most lettem munkanélküli, és egy csomó olyat látok, h karácsonyi vásárban segítés, ajándékcsomagolás, ilyesmi. Persze sokkal előrébb nem vagytok.
A megoldás az lenne, ha elmenne dolgozni. Első körön 100000-ért. Közben meg kereshet mellette jobbat.
Ismerős helyzet. Apám évek óta ezt csinálja, mint a párod. Csak apám még munkanélkülit sem kapott.
Nem nagyon tudsz egy ilyen férfivel mit tenni. Legokosabb az lenne, ha otthagynád. Tanulj a példámból! Anyagilag tönkre vagyunk. A napokban árverezték el a telkünket is....
Mérlegelj, anyagilag hogyan jönnél ki nélküle, mert nem állapot egy ilyen férfi mellett lenni...
Gratulálok a házasságodhoz. Másfél hónapja munkanélküli, és máris lehurrogod. Itt nem arról van szó, hogy évek óta nem talál munkát, és évek óta otthon ül a fenekén.
Lehet, már több helyre is elküldte az önéletrajzát, csak annyit vitatkozol vele emiatt, hogy el sem mondja neked.
A mai világban egyáltalán nem könnyű munkát találni. Főleg télen nem.
Ha GYED-en vagy, akkor te is visszamehetnél most dolgozni, a férjed pedig elmehetne GYED-re. Gondolom megvannak az ehhez szükséges igazolt napjai (előző 2 évben 365 munkával eltöltött nap).
69 %, mert azt mondom, karácsonykor több a munka néhány helyen? :D :D :D
Természetesen a kereskedelemre gondoltam. Most egy magyarázzam, hogy a Tescóban és az összes boltban nagyobb ilyenkor a forgalom, és keresnek határozott időre embereket, vagy ki az aki annyira kő alatt él, hogy a saját szemével ezt nem látja...? A hirdetéseket se látjátok...?
Ez az egész oldal egy nagy vicc... Arra jó, hogy hozzá nem értők feszültséget levezetni járjanak ide, szóval ennyi elég volt belőle...
Nem az a baj, hogy másfél hónapja munkanélküli, hanem az, hogy nem is keres munkát! Nem küldte el senkinek az önéletrajzát, csak arra a két helyre amikre már sírva könyörögtem, hogy küldje, de végül oda sem ment el interjúra.
Én még nem mehetek vissza dolgozni a régi munkahelyemre, mert az albérletet+ bölcsit+ ovit nem tudjuk fizetni (a körzetesben nincs hely, már kérdeztem, várólistára tettek minket) és a szüleimtől napi 6 óra utazás lenne. Másikat kerestem, de a fizetésem kevesebb lenne mint a GYED. Hiába akarják jövőre, hogy a GYED mellett lehessen dolgozni, a legkisebb még csak fél éves lesz, 1 éves koráig nem dolgozhatok, GYED/GYES mellett.
A páromtól vonják a hitelt. Ő nem akar a gyerekekkel itthon maradni, mert nem boldogul velük, túl türelmetlen hozzá és egy olyan emberre amilyen most ő, nem is bíznám rá nyugod szívvel a kicsiket.
Én a gyerekekkel kijönnék a pénzemből, de a páromat sem akarom teljesen lehetetlen helyzetbe hozni. Nem volt ő mindig ilyen, pont ezért nem tudok mit csinálni. Nem tudom, ilyen esetben hogyan lehetne rá hatni.
" Ő nem akar a gyerekekkel itthon maradni, mert nem boldogul velük, túl türelmetlen hozzá és egy olyan emberre amilyen most ő, nem is bíznám rá nyugod szívvel a kicsiket."
Viszont ha tudtad, hogy ilyen, akkor miért vállaltál vele második gyereket is?
14-es vagyok.
Apám sem volt ilyen az 'elején'. Az hogy így bánik a gyerkőcökkel... Hàt...
Adj neki ultimátumot, vagy hagyd ott. Tudom, nem egyszerű, de addig lépj míg nincs nagyobb gáz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!