Ha a testvérem másfél éve munkanélküli és nem fizetett TB -t mikor és hogyan hajtják be rajta?
Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanis tavaly júliustól csak feketén dolgoztam, azótától Tb-t nem láttak tőlem..
Én bízom abban hogy mivel nem vettem igénybe orvosi szolgáltatást mostanában, ezért nem is tudnak arról hogy élek-e egyáltalán..
Először is ha nincs munkája bejelentkezik munkanélkülire és utána igényli, hogy az önkormányzat fizesse helyette TB.
A TB fizetés nem lehetőség hanem állampolgári kötelesség független attól, hogy igénybe vesz orvosi szolgáltatást vagy sem.
Idővel küldeni fogják a felszólítást. Igényelje meg, hogy az önkormányzat fizesse vagy próbáljon 6600Ft minden hónapba előteremteni.
annyiba telne, hogy egy rohadt papírt kitöltötök, és igénylitek, hogy az önkormányzat fizesse helyettetek... de nem, inkább reménykedtek, hogy nem buktok le...
amúgy kérdésre válaszolva, kamatostul behajtják... 6600*annyi hónap, mióta nem fizeted, +kamat!
7-es
Értem én, de miért hallok olyat hogy megnézik a család bevételét, és annak fejében téritik neked, vagy éppen nem
Ha milliomosak vagyunk és 21-évesként anyuékkal lakom, akkor is térítenék? Mintha egy fizetésből élne egy négy tagú család? Aminek összege nem éri el a 120e ft-ot se
le kell nyilatkozni, h külön háztartásban vagytok. kutya nem ellenőrzi, ha csak nem kacsalábon forgó palotában laktok.
7es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!