Milyen könyvnek örülne egy 40 éves nő?
Ez attól függ milyen az érdeklődési köre és nem a kortól!
Próbáld megtudni mi érdekli!
Én már 50 is elmúltam, de egy uj szakácskönyvnek nagyon tudnék örülni, mert gyütjöm öket.
A ke´rdésre csak akkor lehetne értelmesen válszolni, ha tudnánk, hogy mi érdekli, mik a hobbyjai.
Ha tudod,hogy ki a kedvenc írója akkor tőle vegyél egy könyvet...Én 37 éves vagyok(majdnem 40) Én például nem örülnék egy szakácskönyvek,mert utálok,és nem is tudok főzni..De oda lennék az örömtől ha Stephen King,Agatha Christie,Leslie Lawrence vagy Vivian Fable könyveket kapnék..Ők a kedvenceim..de számomra becses,és gyönyörű ajándék lenne egy történelmi könyv is...Még karácsony előtt ellenőrizd le a "könyvtárát"és abból látni,hogy mit vagy kit szeret olvasni..
De a könyv a lehető legszebb ajándék..
Az addig tök jó ötlet, hogy könyv!
Anyukám egy rock lexikonnak örülne....nade ez nem általános..
Ha teljesen tanácstalan vagy, akkor válassz valami albumot, szép fotókkal. De személyesebb ,ha hobbyjához kapcsolható a könyv...pl kávézás: Nagy kávékönyv.
Ha még mindig nem megy, akkor vegyél könyvutalványt, de az azért kicsit ciki lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!