Mit tudok ilyenkor tenni?
Menj haza a szüleidhez, valahol előtte is laktál.
Ezen senki más csak te tudsz változtatni.
Valahova pedig el kéne menned, mert aki egyszer megtette, legközelebb még durvább lesz.
Ha hirtelen meghalna, vagy egyszerűen otthagyna téged, akkor is kéne valamit kezdeni az életeddel, elmenni valahová lakni, megélni valahogy. Szóval képzeld azt, hogy ő nem is létezik, és lépj.
Ezt most nem igazán értem..Tehát a verés kiváltó oka az lett,hogy nincs jövedelmed?vagy csak úgy?..végül is lényegtelen az ok,mindenképp menj el onnan,Vedd úgy,hogy nincs és ne csak azért mert megvert ,hanem mert önállóan lábra kell állnod és találni egy olyan párt aki nem ver meg soha semmilyen körülmények között.Menj a szüleidhez vagy rokonokhoz esetleg barátokhoz,valaki csak befogad.Egyébként mióta voltatok együtt,hogy az agresszív énét nem sikerült kitapasztalnod?Bocsi a kérdésért.
22L
"majdnem megkéselt"?
Ezek után még egy fedél alatt élsz vele?
A szüleidhez sem tudnál visszamenni?
Én is átéltem már ezt....
Egy év udvarlás után összeköltöztem vele,egy nagyon jó fizető állásomat hagytam ott miatta,majd megkaptam az 1. pofonomat,sírtam,ő könyörgött hogy maradjak,megbánta...stb.
Maradtam,de másodszorra már úgy összevert,hogy kék zöld lettem....elhagytam.
Azóta megfogadtam,hogy soha többet költözés,munkahely feladása más miatt,inkább élek független,albérletben,mint hogy bármilyen férfi miatt kiszolgáltatott állapotba kerüljek...
Nem írtad az időbeli sorrendet, verések és munkahely elvesztése között, de az első verés után már le kellett volna lépned.
Család, szülők, rokonok, barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!