Meg lehet menteni még a házasságunkat?
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ez egy szemétláda! Én pont ugyanígy éltem az utolsó hónapjaimban exemmel. Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, kézenállva hegedülhetsz, akkor sem fog értékelni, mert egy szar alak. Persze, hogy téged szid, mert pontosan tudja, hogy a szívedre veszed, és ezzel bántani tud. Az enyém ugyanezt csinálta. Szépen megtalálják azokat a pontokat, amelyek a legkellemetlenebbül érintenek, mert azt várják, hogy kiakadsz végre és elköltözöl - neki meg ott marad szépen a tető a feje fölött, tapsikolhat örömében és viheti a következő nőjét, aki valószínűleg tényleg vagy már megvan neki, vagy már a kapuban tolong a "nagy fogásért". Gratulálok annak is.
Az én exem 36 évesen a totál kényelemből és szeretetből egy 17 éves csóró iskoláslány szoknyájába menekült rémséges borzasztó természetem elől, és mára teljesen elszegényedve udvarolgat neki valszeg vasalatlan ruhában a kosz közepén, míg engem 4 hónapos közös babánkkal együtt zavart el a háztól. Nna. Ennyire érdemesek ők. Idióták.
Sajnos az ösztönös megérzések mindig igazat súgnak, ne hidd el, hogy hárpia vagy! Az elvárásaid jogosak, te pedig már megtettél mindent, amit tehettél. Ne alázd tovább magad. Kezdj újra, meglátod, leszel még boldog mással! Sok sikert! Ezt a szemetet meg egy pillanatig se sajnáld! Lesz, aki sajnálgatja majd, te rúgd el magad onnan minél messzebbre, és kezdd újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!