Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet menteni még a...

Meg lehet menteni még a házasságunkat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok tökéletes. Az évek alatt szerinte egy hárpia lettem. Nagyon sokmindent elviseltem tőle, míg eljutottunk idáig. Eddig minden nőjét megcsalta, és jópárzsor lebukott, hogy társkeresőzik. Persze a szemembe hazudott, én meg már nem tudok hinni neki. Vadidegen nőknek adja meg a telszámát, és én vagyok a hibás, ha féltékeny vagyok. Ha üvöltök vele, akkor az a baj, akkor azért hazudik. Ha normális vagyok és nyugodt, akkor azért hazudozik, h ne legyek hülye. Bármit csinálok minden rossz. Én vagyok a hibás a hazugságokért, a féltékenységét a vitákért. Szerinte nevelni akarom és felügyelni. Szerintem egy házasságba nem fér bele a flörtölgetés. Mikor megkérdezem mit szólna, ha én csinálnám, közli, h nem tetszene neki, de tőlem elvárja hogy egy szót se szóljak. Nem tudok már mit csinálni h jó legyen. Itthonvagyunk nem törődik velem. Csak játszik meg idegen csajokkal levelezget. Magától nem ölel meg. Nem érti meg, hogy nekem fontos lenne, h kimutassa h szeret, mert nő vagyok és szükségem van rá. Ha én odamegyek hozzá, csak húzza a száját. Nem tudom mit tegyek, el vagyok keseredve. Az bánt a legjobban, hogy csak engem okol mindenért. Hiába mondom, h nézzen magába, ilyenkor azt mondja, h ő sem tökéletes, de mindig csak az én hibáimat emlegeti. Az eszébe sem jut, h az éremnek két oldala van.
2009. nov. 23. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha eddig megcsalta minden nőjét, nem hallgattál az eszedre, és menekültél tőle az udvarlás alatt? Ki mint vet, úgy arat.
2009. nov. 23. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos a kiakadásod. Szerintem az a természetes gondolkodás, ha nem fér bele egyik félnek sem flörtölgetés, megcsalás meg főleg. De olyan, hogy az egyiknek belefér, de a másik ne csinálja.... Ki hallott még ilyet? És hogy valaki ezt tartja a normálisnak, hát biztosan az a nem normális. Ha a férjed semmiben nem partner, húzza a száját, ha megpróbálsz kedveskedni, én egy percig se gondolkodnék, hogy otthagynám a p...ba. Az a duma egy dolog, hogy nem kellene rögtön a válóperes ügyvédhez rohanni, de a leírásod alapján ez már nem most kezdődött és mi vagy Te, hogy egy életen át tűrd a megaláztatást? Ráadásul még gyereketek sincs.
2009. nov. 23. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
még ilyet... nem ölel meg?? meg huzza a száját? akkor sajna valszeg van valakije vagy Téged nem szeret! Jó szemét,h a szemedbe hazudik, és melletted van még így! Nem is értem... mocsok:( társkeresőzik melletted? istenem
2009. nov. 23. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, ez egy szemétláda! Én pont ugyanígy éltem az utolsó hónapjaimban exemmel. Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, kézenállva hegedülhetsz, akkor sem fog értékelni, mert egy szar alak. Persze, hogy téged szid, mert pontosan tudja, hogy a szívedre veszed, és ezzel bántani tud. Az enyém ugyanezt csinálta. Szépen megtalálják azokat a pontokat, amelyek a legkellemetlenebbül érintenek, mert azt várják, hogy kiakadsz végre és elköltözöl - neki meg ott marad szépen a tető a feje fölött, tapsikolhat örömében és viheti a következő nőjét, aki valószínűleg tényleg vagy már megvan neki, vagy már a kapuban tolong a "nagy fogásért". Gratulálok annak is.

Az én exem 36 évesen a totál kényelemből és szeretetből egy 17 éves csóró iskoláslány szoknyájába menekült rémséges borzasztó természetem elől, és mára teljesen elszegényedve udvarolgat neki valszeg vasalatlan ruhában a kosz közepén, míg engem 4 hónapos közös babánkkal együtt zavart el a háztól. Nna. Ennyire érdemesek ők. Idióták.

Sajnos az ösztönös megérzések mindig igazat súgnak, ne hidd el, hogy hárpia vagy! Az elvárásaid jogosak, te pedig már megtettél mindent, amit tehettél. Ne alázd tovább magad. Kezdj újra, meglátod, leszel még boldog mással! Sok sikert! Ezt a szemetet meg egy pillanatig se sajnáld! Lesz, aki sajnálgatja majd, te rúgd el magad onnan minél messzebbre, és kezdd újra!

2009. nov. 23. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!