Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a gyerekem...

Mit csináljak, ha a gyerekem nem hajlandó 25 évesen sem elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Nagyon keveset keresek, magamat is alig tudom eltartani, nemhogy őt. Tanulni nem akar, érettségije van, de amilyen munkára felvennék,(betanított munka, Tesco) arra nem hajlandó. Nyelvet nem tud. Mit csináljak vele?
2009. nov. 23. 09:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen,abban maximálisan egyet értek,hogy a fiad egy tróger,munkakerülő alak,hiszen lehetősége lenne elhelyezkedni,mégsem teszi!Igaza van mindegyik válaszolónak.Viszont az is igaz sajnos,hogy az nagyon szerencsés a mai világban,aki még nem volt munkanélkülin,és mindig volt munkája.Örüljön neki,de azért nagyon sok fiatal van ám,aki tud nyelveket,tanult,iskolázott,és mégis nagyon korlátozottak a lehetőségei.Ezt csak az érzi át,aki volt már ilyen helyzetben.Én is ebben a helyzetben vagyok,és a Tescós munkának is nagyon örülnék,csak súlyos kilómétrekre lakom minden ilyen lehetőségtől,és nyilván előbb veszik fel azt,akinek nem kell útiköltséget fizetni,és aki nem az ország másik feléről jönne.Naponta küldözgetem az önéletrajzokat,és válaszra nem méltatják sok esetben az embert.Még gyárba is elmentem,de az sajnos nem volt hosszú életű,nem az én hibámból!Ezzel csak annyit akartam mondani,hogy akinek munkája van,az nehezen éli át ezt a helyzetet.Ma a fiataloknak is ugyanolyan nehéz állást találni,mint bárki másnak.Ezzel nem a kérdező fiát védem,isten ments,mert ő nem is akar munkát találni,de én például akarok,és aktívan keresek,mégis rohadt nehéz.Aki nem akarja,az ne higgye el!
2009. nov. 23. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!