Normális dolog az, hogy lányom nem kapott Mikulásra még csak egy csokit sem a keresztszüleitől és a nagynénjétől/nagybátyjától?
Megint hülyeségeket beszéltek, én nem várom el.
Párom mondta, hogy szerinte illő lett volna egy kis semmiséget adni a lánynak.
Én nem tudom másnál ez hogyan működik. Nekem keresztanyám mindig tett a fejemre, ahogyan a nagynéni és bácsik is.
Azért bátorkodtam megkérdezni, mert nem tudom szokás-e.
Hát ez a viszonytól függ.
Mi kb. 2 hetente találkoztunk a nagynénikkel-nagybácsikkal, általában kaptunk valami apróságot, de előfordult az is, hogy nem. És? Ha kaptunk valamit örültünk, ha nem, az sem volt gond. Ilyenkor amúgy is annyi csoki volt otthon a szüleinktől, nagyszüleinktől, hogy meg se bírtuk enni.
Elvárni sosem vártuk el.
a te elvárásod nem normális. Ha nem ad, nem ad.
Más lenne a helyzet, ha korábban szokás lett volna, ők meg se szó, se beszéd, egyszer csak nem hoznak és a gyerek csalódik. De így... nem is értem, miért kellett volna hozni, ha nem szokás.
Nálunk a kersztszülő húsvétra vesz csak ajándékot, a Mikulás , karácsony szűk családi ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!