Mit tehetnénk? (Szilveszterrel kapcsolatos kérdés, bővebben lent)
Te figyelj, ha ennyire nem tetszik, NEKED nem kötelező ott lenned. És én is nagyon szeretem a fiam éppen aktuális barátnőjét, de - ne sértődj meg - nem a gyerekem és nem a rokonom. Még csak nem is a barátom. Tehát nehogy már egy kislány mondja meg, h a saját házamban mit csinálhatok..!
Feltételezem nem egy éve vagytok együtt. Nyáron lehet dolgozni ( a fiam tizenpár éves korától csinálja, akkor nektek sem esik le a gyűrű az ujjatokról...) és félretenni egy szilveszter estére.
Amellett neked nincsenek szüleid? Miért nem ott vagytok szilveszterkor? Ott sem jó? Ha ott sem jó és diákmunka nyema, akkor a probléma nem a szülőkkel van...
...és most várom a lepontozást.
Nézd, az,hogy ők azt csinálnak szilveszterkor, azt hívnak meg bulizni, akit akarnak, természetes. Az ő házuk, gondolom ti nem szálltok bele anyagilag a buliba sem.
Azért tényleges érdekes lenne,ha odaállítanátok,hogy nektek ez nem tetszik és mondjuk töltsék már máshol a szilvesztert, mert nektek kellene a ház, egy kis romantikára! Mondjuk őket meg nem értem,hogy miért lenne baj, ha 23 éves fiuk nem velük ünnepel. Álljon a párod a sarkára és kész, mondja meg,hogy nem lesz itthon szilveszterkor!
Másrészt, a te szüleidnél meg az nem normális,hogy egy este miért nem lehettek ti el a szobádban. Tényleg ez zavarná őket,hogy most szilveszter este ti ott gubbasztotok?
Sok megoldás nincs, ha tényleg csak kettesben akartok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!