Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek egy 14 éves lány...

Mit vegyek egy 14 éves lány születésnapjára, akit nem is ismerek?

Figyelt kérdés

egy 14 éves lány szülinapjára kell vennem valamit. de nem nagyon ismerem ezt a lányt, ezért nemtudom mit vehetnék neki. kérlek adjatok ötleteket! és valami olyan kéne ami nem túl drága.

15/L

2009. nov. 22. 17:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
honnan ismered? mennyit költenél? és mióta ismered? ha válaszolsz akkor lehet hogy tudok 1-2 jó 5letet adni :D
2009. nov. 22. 17:57
 2/18 anonim ***** válasza:

szerintem egy jó könnyvel meglephetnéd.Csak gondosan kell becsomagolni:)

De miér olyannak adsz akit nem ismersz?Vagy vendégségbe mész?biztos van vki ismerősöd aki!ismeri kérdezd meg őr

2009. nov. 22. 18:02
 3/18 anonim ***** válasza:
*könyvvel
2009. nov. 22. 18:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Bögre, plüss, valami finom csoki, valami kis smink, illatgyertya, toll. Nagyon sablon dolgok, de ha nem ismered, akkor kb. tökmindegy szerintem... Tényleg semmit nem tudsz róla?
2009. nov. 22. 18:04
 5/18 A kérdező kommentje:
meghivott a szülinapi bulijára. gondoltam én is könyvre, de az azért nem jó mert lehet hogy már olvasta..
2009. nov. 22. 18:08
 6/18 A kérdező kommentje:
azt tudom róla hogy szereti az ékszereket, sminkeket meg ilyenek.
2009. nov. 22. 18:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Micsoda értékes kislány lehet! Szereti a sminkeket, és idegeneket hív a bulijára! :)

Egy tábla csoki és egy bögre bőőőven megteszi, többségében a jó barátaitól sem kap mást az ember.

600 forintból megvan.

2009. nov. 22. 18:11
 8/18 anonim ***** válasza:
64%
vegyél neki valami szép gyertyát, gyertyatartóval. annak minden csaj örül.
2009. nov. 22. 18:11
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Vagyél neki egy Miss Sporty halvány rózsaszín vagy bőrszínű szájfényt:) Nagyon szép,tartós,olcsó(700-800 FT) viszont megéri:D Vagy vegyél neki fésűt(XD),körömlakkot,egy övet,karkötőt,nyakláncot,szemhéjfestéket.:) Biztos örülne ezeknek!

Judit

2009. nov. 22. 18:12
 10/18 anonim válasza:

ha nem ismered ne menyj el rá... minek? XD

amnugy ahogí látom egyidösek vagytok(14-15) valami olyasmit vegyél neki aminek te is örülnél.

Szerintem finom füstölö, illóolajok,bögre,édesség. stb. nagyon jo ajándék

vagy tudakold meg az érdeklódési körét és aszerint válassz ajándékot.

2009. nov. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!