Mit tudok venni a barátnőmnek születésnapjára? (Lány vagyok)
Nem vagyunk leszbikusok..
Kb 20000-30 ezer forintig max.nincsenek ajándékötleteim sok mindene van igy már csak kreativság kérdése.Kérlek irjatok tippeket:)
uramatyám...ennyit költesz a barátnődre? Én max 2-3ezret...igaz, én gyerek vagyok még..
Amúgy ha mondanál pár dolgot, amit a barátnőd szeret, úgy könnyebb lenne :)
áhh hol laksz?
leszünk barátnők?? xD
Nem az érték a fontos, hanem a szeretet és a szándék, amellyel adják.
Milyen idősek vagytok? Van-e különleges hobbija, mit szeret? Ezek nélkül nem igazán lehet neked segíteni, de írok párat:
- színházjegy, mozijegy, koncertjegy (akár külföldre is)
- tánc/idegennyelv stb. tanfolyam
- kézműves tábor
- ékszer (lánc, óra, karkötő stb.)
- CD
- kedvenc focicsapatának a meze
- wellness-hétvége, vagy csak egy-két nap
- ingyenes: kozmetika, szolárium stb.
- kirándulás egy szép helyre (Gödöllő, Eger, Debrecen, Pécs, Sopron stb)
- múzeumlátogatás (terror háza, Szépművészeti stb.)
- teázás Bécsben (kiugrani egy napra)
- közös túrázás, bicajozás
- táska, pénztárca
- valamilyen felső, ami tudod, hogy tetszik neki
- bizsu
- cserepes virág
- torta (saját készítésű is akár)
- digitális fényképtartó
- könyv
- vásárlási utalvány
19 vagyok,ebben nincs leszbiség:D
Igazából az alap elgondolás az volt,hogy értelmes ajándékokat veszünk egymásnak,aztán elfajult és nagyon drága ajándékokat kaptam tőle,nah most én jövök...
Róla:hát kicsit "fiús" talán,szóval nincs benne plázacicaság nem értékli a fitnes wellness által nyújtott élményeket nem gyüjtőgeti az ékszereket.
Amúgy szeret kirándulni de ahhoz mindene megvan.
köszi az utolsónak a tippeket!a virág az tényleg király,de kell még valami a többi ki van lőve vagy csináltuk már vagy volt már ajándék:):(
Akkor menjetek el ejtőernyőzni, sziklamászni, lovagolni, golfozni, teniszezni, repüljetek légballonnal, bicajozzátok körbe a Balatont ...
Kicsit legyél már kreatívabb. Attól, hogy ő értékes ajándékot vett, nem kellene, hogy túlzásokba essetek. Mivel még nincs saját háztartásotok, így a használatos ajándékok közül csak a hordhatók maradnak (ruhanemű)
Kommented előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!