Mit vegyek a barátnőmnek születésnapjára?
Most lesz a 42. születésnapja és nem tudom, hogy mit vásároljak neki, sajnos ajándék vásárlásban sosem voltam túl kreatív!
Nagyon szereti a keleties dolgokat, viszont a viccesebbeknek is örül!Szóval nem tudom!
www.kutyushop.hu
www.ezpontaz.hu
Illetve az IKEA vásárlási utalvány is mindig beválik. :)
Én most nagyon rákattantam az üvegfestésre. Fogok egy szép üveget, festek rá valami mintát és megtöltöm azzal, ami a mintához passzol. (levelek, kavics, föld...)
Ha érzel hozzá egy kis kreativitást, neked is csak ajánlani tudom. Szórakoztató és egy ilyen ajándéknak szerintem mindenki örül. Mintát meg találsz bárhol a Googlen.
:)
13:27 vagyok, most látom, hogy szereti a keleties dolgokat.
Tipp: végy négy üveget, fess rá ugyanolyan tündéreket, csak más színvilágban. Tegyél bele száraz virágokat (ez lenne a föld), tollat (levegő), vízet (víz), és valami tűzre mutatót (ezt még én sem találtam ki, mi lehetne). Az aljukra pedig mehet egy-egy jin-jang.
Meg van a 4 elem. Szerintem tökéletes lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!