Hol találok olyan idézetet ami illik erre a helyzetre?
A volt barátommal ugy volt h kibékülünk,h ott hagyja a barátnőjét miattam. Nos nem tette. Most küldözget idézeteket aminek az a lényege,h hülye volt,mindezt iwiw üzifalon.,sőt azt is beismerte h rossz döntést hozott.
Szeretnék egy olyan idézetet,aminek az a lényege h akkor kellett volna jól dönteni és most már késő,maradjon minden ugy ahogy van,lehet hogy tényleg jobb lesz így mindenkinek
Az állandó újrakezdés hiábavaló. Éppoly hiábavaló, mint húzni, halasztani valamit, aminek már vége.
Petra Hulová
Ha van lelked a szakításhoz,
Ha van erőd a feledéshez:
Szakíts, feledj!...
Úgy sem volt az szerelmi mámor,
Csak egy szeszély, mit szít a távol.
- Isten veled!...
Ady Endre
Téged megbénít a félelem, engem meg a bánat,
Téged oda húz egy kéz, ami engem a halálba rángat.
De most elmegyek, elfogyok, mint a gyertyáról a viasz,
Tudom, ha valaha meghallod a nevem, azt kérdezed: ki az?
Children of Distance
Ne ácsorogj itt ilyen ügyefogyottan. (...) Idegesítő... Elhatároztad, hogy elmégy. Hát menj.
Antoine de Saint-Exupéry
Nekem is az ugrott be amit az utolsó írt. De az Adytól az Elbocsátó szép üzenet. valóban elég hosszú, de nagyon szép, anno csak úgy megtanultam :-) az elejére még emlékszem:
"Törjön százegyszer százszor tört varázs,
hát elbocsátalak mégegyszer, utolszor."
Keress rá a neten, megtalálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!