Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg beteges vagyok?

Tényleg beteges vagyok?

Figyelt kérdés

A vőlegényem több mint két éve munkanélküli. Most lett volna lehetősége két hétre elmenni dolgozni, de messzebb tőlünk. Én nem akartam, hogy elmenjen és nem is megy.

A barátnőm azt mondta, hogy ez már nálam beteges, az meg aztán végképp gáz, hogy a szerelmem ennyi ideje nem dolgozik és így kapott az alkalmon, hogy én nem szeretném, hogy messze legyen tőlem és nem is ment. Szerintem normális vagyok. Én meg legyek itt magamban míg elmegy? Szerintetek?

2009. nov. 22. 00:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én ilyen srácra nem tudnék alapozni. Ha a szülei is azt hiszik majd te, és a családod fizetitek ki a lagzit, a dolgokat, amikre majd egy gyereknek szüksége lesz, a közös otthont, havonta a rezsit, akkor igen nagyot tévednek! (Én menekülnék az ilyen családból!) Ha valakik, akkor legalább szülei tudhatnák hogy ez nem két forint, és a fiacskájuk ha nem dolgozik, az életben nem lesz nagy lagzi, gyerek meg mégúgy se!

Egy pontnál már az a helyzet, hogy ha szeretnétek továbblépni, akkor igen is össze kell pakolnia a barátodnak, és elmenni!!! Ne legyél önző, inkább segíts neki abban, hogy megtudja alapozni az életét valahogy végre. Azzal hogy téged boldogít otthon, soha nem lesztek előrébb. Nem örökre megy el, csak két hétre, minden nap beszélhettek, a legtöbb kapcsolatot ez megerősíti, nem megöli!

Kérdem én mi lesz akkor ha netán sikerül anyagilag megoldani, hogy alkossatok egy kis családot, gyerekkel stb. Te otthon leszel gyesen, ő felmond, mert nem tetszett a munkahelye. Éltek kb 50 ezer ft-ból havonta (ami szinte lehetetlen), inkább éhen haltok, csak nehogy el kelljen mennie két hétre? Ha két hónapról vagy két évről beszélnénk, akkor már megértenélek, de így nem igazán tudlak sajnos. Ezzel csak magadhoz láncolod, ő és a családja pedig vannak olyan hülyék, hogy nem küzdenek ellene. Persze amíg a szülők eltartják, addig nincs baj. Majd akkor lesz, amikor rájön, hogy másra már nem számíthat csak is magára. Ugyan nem tudom hány évesek vagytok, de ha közös jövőt terveztek, akkor mind a kettőtöknek fel kell nőnötök, és mostmár elkezdeni megalapozni ezt.

2009. nov. 22. 16:11
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Nekem sincs kedven dolgozni menni, mert akkor 8 órát nem látom a férjemet. Engem is eltartanál? Vagy a szüleid?

Nevetségesek vagytok. Persze nincs ekdve dolgozni... Nekem sincs. És??? Kit érdekel???

Ezek miatt fizetek adót! Nevetségesek vagytok mindketten!

2009. nov. 22. 16:12
 23/25 tade ***** válasza:
Igen beteges vagy. A parod, ha meg akar csalni meg fog csalni, akar a szemed elott is, miert ne tenne, ha ennyire naiv vagy? En 7 eve vagyok egyutt a parommal, 4 evig kulon eltunk, mert en tovabbtanultam, o kulfoldi, tehat tavkapcsolatban eltunk, ami tokeletesen mukodott, en nem korlatoztam semmiben, o sem engem, maximalisan megbiztunk egymasban, sosem csaltam meg a 4 ev alatt o sem, a kapcsolatunk a bizalmon es oszinte szerelmen alapult. 4 ev utan kikoltoztem hozza,mar 3 eve egyutt elunk,nemreg hazasodtunk ossze, de ugyanugy eljarunk kulon szorakozni, o barataival en az itteni kolleganoimmel, mert szerintem mindnekinek kell egy bizonyos szabadsag, es privat szfera, megha neked ez nem is normalis. Nem vagyok a "rovid porazon" tartani tipus hive,mert en nem szeretnem, ha parom megfulladna, es en sem szeretek fulldokolni, es mert a dolog ugyis megbosszulja magat....lehet nem most, de egy ido mulva igen.
2009. nov. 22. 17:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Beteges vagy. Nagy szarban leszel lelkileg, ha magadra maradsz!
2009. nov. 22. 23:18
 25/25 anonim ***** válasza:

Szegény! Halálra unta volna magát, ha kiment volna dolgozni a faszija!

Igazad van, ne engedd dolgozni! És dugjatok sokat, hogy ne unatkozzatok, ne vegyetek gumit, mert nem ócccsó, inkább csináljatok gyereket, hogy azt is eltarthassuk az adónkból, te gedvás!

2009. nov. 25. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!